top of page

Vinterfavoritter til huden<3

Skrevet av Lene, Sales and marketing Director– Brandsdal GroupLene


Husk å beskytte ansiktet ditt om vinteren og glem for all del ikke faktor!!

Da unngår du stygge pigmenteringer og andre skader som en skarp vintersol kan påføre.

Mye fukt er like viktig for å få en glødende vinterhud.En absolutt anbefaling er Eight Hour Cream Targeted Sun Defense Stick SPF50. Dette er en praktisk stick som beskytter huden mot overflateskader og utviklingen av tidlige aldringstegn. Leppene, nesen og øreflippene er svært utsatt for solen og ofte lite beskyttet. Enten du er på tur eller i skibakken, kan du ta den med den for en bekymringsfri tid i solen.Hudpleieserien til Dermalogica er kjent for sine milde ingredienser som passer til alle aldre og hudtyper. Solar Defense Booster spf 50 gir optimal solbeskyttelse og etterlater nydelig glød. Den kan brukes alene eller blandes inn i din daglige fuktighetskrem for ekstra boost.
Som en siste anbefaling vil jeg nevne et av våre bestselgerprodukt fra Decleor.

Protective Anti-Wrinkle Cream SPF 50 er en solkrem som gir deg høy beskyttelse mot solskader. Den gir deg også rikelig med fuktighet og god pleie til huden. Ideell for ansikt, hender og bryst.

Aroma Sun Expert er en solpleie-serie som gir optimal beskyttelse i solen. Det er en plantearomatisk solserie som gir deg en jevnere og raskere brunfarge. En god sikkerhet når man for eksempel ønsker å nyte fjellsola


Da gjenstår det bare å ønske dere en riktig fin vinteruke<3

-Lene

bottom of page