top of page

Velkommen til Rosateamet, Karen!

Skrevet av Karen, innkjøper Haircare, Blivakker.no &Cocopanda


Nå har jeg vært ansatt i Brandsdalgroup i snart fire år - FOR en plass!

Her jobbes det på tvers av avdelinger og kunnskap deles med glede! Hver dag på jobb er gøy og spennende.

Jeg startet å jobbe på kundesenteret. På kundesenteret er det mye latter og god stemning, samtidig som alle jobber hardt for å kunne hjelpe kundene på best mulig måte - enten det er store eller små utfordringer. Som kundebehandlere strekker vi oss langt for å kunne hjelpe DEG på best mulig måte😊
Nå på nyåret har jeg byttet avdeling. Jeg har ny stilling på innkjøps teamet! Dette er veldig spennende. Selv om jeg fremdeles jobber med de samme systemene, er det helt andre oppgaver. Noen ting har jeg kontroll på, og noe har jeg absolutt ikke kontroll på, enda!

Heldigvis sitter det folk rundt meg som er mer enn villige til å hjelpe.

De stiller opp og gir meg råd. Det er en veldig god følelse å komme inn på et kontor hvor du kjenner de fleste, og alle møter deg med et smil. De du kanskje ikke kjenner like godt, møter deg også med et smil!

Dette er"spiriten" her i Brandsdalgroup. Vi er ikke her bare fordi det er en jobb, vi er her fordi vi liker plassen og har passion for våre arbeidsoppgaver Når du først kommer inn her, så skal det mye til før du velger gå ut igjen😊

Jeg gleder meg til tiden fremover, for her skjer det mye gøy. Og alt det gøye som skjer hos oss, kommer videre til kundene våre. Det er bare å henge med- vi har startet et år fullt av overraskelser!


Bli med inn da - og se hvordan vi har det<3
Ønsker dere alle en riktig fin uke!

- Karen

bottom of page