top of page

VÆR DEN BESTE VERSJONEN AV DEG SELV MED IT COSMETICS


IT Cosmetics fokuserer på å levere enkle, effektive produkter med naturlige resultater. Produktene hjelper kvinner til å føle seg komfortable med utseende sitt og til å bli den beste versjonen av seg selv. Utvalget fra IT Cosmetics inkluderer alt fra bestselgende CC+ Cream til en lang rekke andre sminkeprodukter. Det finnes også en skånsom hudpleieserie med pleiende anti-aldringsegenskaper.

 

IT COSMETICS CC+ CREAM

CC+ Cream er en omfattende foundation og en populær bestselger fra IT Cosmetics som reduserer synlige porer, fine linjer og pigmentering i huden. Den fungerer også fantastisk for problemhud som rosacea, da den er skånsom mot huden.


Den er enkel å bruke, inneholder flere hudpleieegenskaper og SPF 50 – denne kremen fungerer som både makeup og hudpleie I ett.


CC + Cream er tilgjengelig I 12 forskjellige nyanser og i 3 varianter.


Kjøp IT Cosmetics CC+ Cream her.

 

HVORDAN BRUKE PRODUKTENE


Prøv CC+ Cream sammen med den bestselgende concealeren, Bye Bye Under Eye, for å fullføre basen din for en vakker og naturlig look.


For påføring, prøv den populære og veganske Heavenly Luxe Complextion Brush #7, hvor den ene siden er perfekt for påføring av CC+ Cream, mens den andre siden kan brukes til Bye Bye Under Eye Concealer eller for å nå inn I øyekroken med CC+ Cream.


IT Cosmetics utvalg her.


 

MAKEUP FOR ALLE BEHOV


Se alle de andre enkle, men effektive sminkeproduktene fra IT Cosmetics, som gir deg vakre og naturlige resultater.

Se sminkeutvalget fra IT Cosmetics her.

 

HUDPLEIE FRA IT COSMETICS


IT Cosmetics har også et utvalg av skånsom og effektiv hudpleie. For eksempel deres Confidence-serie med pleiende anti-aldringsegenskaper. Prøv den bestselgende dagkremen, Confidence in a Cream, og dens motstykke for nattid, Confidence in Your Beauty Sleep.


Hudpleie fra IT Cosmetics her.
 

EFFEKTIVE OG MÅLRETTEDE SERUM


IT Cosmetics har også nylig lansert fire serum rettet mot gusten hud, pigmentering, fine linjer og synlige porer! All hudpleie fra IT Cosmetics er utviklet i samarbeid med hudpleiere og passer for sensitiv hud.


Se utvalget fra IT Cosmetics her.

bottom of page