top of page

VÅRVAKKER,- JA DET VIL VI ALLE VÆRE 💛Våren er kommet, den lettere tiden, den lyse tiden. Da alt synes.

Selv bruker jeg alltid denne tiden av året på å forberede kroppen på nye tider. Etter hvert skal vi skrelle av lag etter lag av klær. Vi gjemmer kroppen om vinteren. Den pakkes inn i så mange lag at vi glemmer det som er inni.Nå setter jeg for alvor i gang. Kroppspeeling. Få fjernet det opphopede laget av døde hudceller. Det brukes ekstra krutt. Jeg tar Filorgas Scrub&Peel. Fysisk og enzymatisk peeling. 10% syrer. Dobbelt opp. Det gjør godt. Jeg masserer på tørr hud. Produktet transformeres til olje. Jeg kjenner huden trenger det, trenger næringen, trenger fukten, trenger pleien. Når jeg skyller produktet av er huden allerede blitt myk. Jeg tar føttene i samme slengen.

Vel ute av dusjen finner jeg frem Filorgas Nutri Modeling Balm. På krukke. Ekstra lukuriøs. Ekstra rik. Dufter godt. En rik balm føles fantastisk. Jeg masserer. Vet det gjør så godt. Beriket med 5% koffein vil kremen i tillegg ha god drenerende effekt. Kroppen redefineres, celulliter jevnes.


Åh så nødvendig! En rik balm for kroppen og balsam for sjelen.

Nå er jeg klar!Vårmåneden er kommet. Vinteren har sluppet taket. Og jeg føler meg en smule vårvakker. Akkurat det jeg trenger nå 💛


Ilona - trener hos Filorga

bottom of page