VÅRSOLENS SOLSTRÅLER🌞🌞



Jeg elsker de første varmende solstrålene. Jeg elsker følelsen av å få glød, å få litt farge på den altfor vinterbleke huden. Ny hverdag med hjemmekontor, hjemmeskole gir nye muligheter for å nyte. Jeg setter meg ut, i hagen, på terrassen, på balkongen. Jeg går tur, nyter solen. Tar av meg de ytterste lagene av klær, litt bar hud. Solstrålene varmer.


Men jeg er forsiktig. Vet at de gode strålene også er skadelige. For aldringsprosessen i huden. At soling kan føre til negative konsekvenser. Slapp hud, rynker, pigmentflekker, tap av fukt kan bli resultatet. Det er ikke så mye som tapper huden for fukt som soling. Så jeg påfører solkrem.

Og jeg velger det beste jeg vet. Filorga UV Bronze.


Filorga UV Bronze , hele serien som består av fem produkter gir maksimal glød, maksimal farge. Samtidig som de beskytter mot UVA og UVB stråler. De beskytter også mot IR stråler! Dette er stråler som kan gjøre stor skade langt nede i huden. Dypt nede i huden har vi et finmasket lag av kollagen og elastin. Støttefibrene våre. Som holder huden spenstig og plumpet. Dersom disse blir skadet blir huden slapp og rynket.

IR strålene kan trenge dypere enn UVA. Og hvis det er noe vi har lært så er det at UVA strålene fører til for tidlig aldring av huden. UVB strålene brenner. Dersom de brenner for mye ødelegges det øverste laget i huden, det som skal beskytte. Fukten fordampes, kollagen og elastin blir ødelagt.

Så jeg smører meg. Filorga UV Bronze Face og Filorga UV Bronze Body. Det unike komplekset Photo Activated Technology omdanner varme fra solstrålene til positiv energi som forsterker anti age effekten. Kroppsproduktene Filorga UV Bronze Body spf 30 og Filorga Bronze After Sun inneholder i tillegg Tan Stimulator Complex, et unikt kompleks som stimulerer brunfargen samtidig som beskyttelsen er ivaretatt.


Selv om jeg smører meg med høy solfaktor er kremene lette. Trekker inn i huden umiddelbart. Etterlater huden forskjønnet, med glød. Dufter fantastisk. En duft av monoi, av varm hud. Jeg føler meg beskyttet, varm, sensuell, levende.


- Ilona , trener hos Filorga