top of page

VÅRENS NYHETER FRA PETER THOMAS ROTH!

Peter Thomas Roth har lansert 4 fantastiske nyheter som er perfekt å ha nå som våren endelig har ankommet.


Hva er vel bedre enn øyemasker som tilfører huden en sky av fuktighet?


Water Drench Hyaluronic Cloud Hydra-Gel Eye Patches fra Peter Thomas Roth er øyemasker som reduserer utseendet på puffiness rundt øyet, forbedrer utseendet på fine linjer, kråkeføtter og mørke ringer. Oppbevar i kjøleskap for økt effekt på trøtthetstegn.


Kjøp produktet her. 

Potent-C Scrub av Peter Thomas Roth er en ansiktsskrubb som jevner ut, pleier og polerer huden med fremtiden til vitamin C. Skrubben er også forsterket med vitamin E, ferulinsyre og fullpakket med en rekke perler for å forbedre utseende på "dullness" og gi en effektiv og flerdimensjonal peeling. Den inneholder også eksfolieringsmidler helt uten plast.


Kjøp Potent-C Scrub av Peter Thomas Roth her.

 

Det er også lansert to nye medlemmer i maske-familien til Peter Thomas Roth, Water Drench Cloud Mask og Rose Stem Cell Mask som også kommer i travel size. Perfekte ansiktsmasker for "miks and mask"!


Water Drench Mask av Peter Thomas Roth er en fuktighetsgivende ansiktsmaske som tilfører fuktighet til huden med et 20% hyaluronsyrekompleks. Hjelper til med å nære, berolige og gi energi til hudens utseende med vitamin E, Aloe Vera og koffein. Masken føles nedkjølende og forfriskende og gir 72 timers forbedret hydrering.


Se produktet her.

Rose stem Cell Mask fra Peter Thomas Roth er en vitaliserende anti-age ansiktsmaske som hjelper med å forbedre utseendet på fine linjer, rynker, dehydrering og sløvhet ettersom produktet styrker og toner hudens utseende. Ansiktsmasken etterlater huden silkemyk, glødende vakker og ungdommelig.


Se produktet her.

 

Se alt fra Peter Thomas Roth her.

bottom of page