top of page

Vårens mest sensuelle duftnyhet!Stjernedesigneren Narciso Rodriguez er kjent for å fange essensen av sensualitet og mystisk femininitet i sine kreasjoner. En prisbelønt designer som ifølge ham selv han som oppdrag å fremheve kvinnens skjønnhet, forsterke hennes naturlige eleganse, og avdekke hennes mystikk – dette gjenspeiles tydelig i hans dufter.Han lanserte sin første duft i 2003, og duftlinjen FOR HER ble fort en klassiker og har mottatt en rekke priser siden sin lansering. Siden den gang har FOR HER familien blitt utvidet med hele fire referanser, og blant dem, vårens nyhet; Musc Noir EDP. Alle kreasjonene i duftlinjen inneholder stejerneingrediensen musk samt florale trenoter.
Nyheten Musc Noir er en hyllest til kvinnens mystiske natur. Med noter av en ny type musk understreker den duftens behagelige fornemmelse og vanedannende natur. Selv om duften er ultra sensuell kan den fint brukes på dagtid; med noter som saftige plommer og heliotrop gir den duften et friskt og lyst innslag som gjør den svært anvendelig. Duften avrundes i bunn av lærnoter som gir den deilig dybde.Oppdag siste nyhet fra Narciso Rodriguez og føl deg uimotståelig!

PS! Duftens delikate og sensuelle oppbygging gjør at den egner seg godt sammen med andre dufter, men også helt fantastisk alene.

Toppnote: plomme

Hjertenoter: heliotrope-blomst og musk

Bunnoter: skinn og semsket skinn


Jasreena, Scandinavian Cosmetics

bottom of page