top of page

UNGDOMSGLØD PÅ FLASKE 💛Jeg sitter med en følelse at alle er opptatt av rynker. Fra 18-års alder tas forstørrelsesglasset frem for å sjekke. Men etter hvert som man blir noe eldre får man en bekymring som er vel så stor, nemlig dette med slapp hud. Utrolig irriterende når de nydelige ungdomsbollekinnene detter ned og samler seg under haka. Ansiktskonturer endres, og man ser egentlig bare trøtt og sliten ut. Den fine glatte huden reflekterer lyset perfekt. Rynker og slapp hud gjør det motsatte. Hudtonen endres, rødhet, gusten hud, grå og sliten hud er det mange ser i speilet om morgenen. Vi forsøker å rette opp med make-up, bronzers, highlighters…men vi har sikkert alle sett mange resultat uten særlig hell.


Det finnes en produktlinje hos Filorga som gjør underverk for denne slappe, uelastiske huden: Lift-Structure.

Nå finnes det riktignok mange produkter på markedet som gir god løft, men Lift-Structure skiller seg likevel ut. Produktene henter inspirasjon og etterligner det som blir utført på hudklinikker som hjelp til fastere, strammere hud; de mest anerkjente nå, vampyrløft, kollagen- og hyalyronsyre injeksjoner. Ikke bare blir huden fastere, men hudens volum og ansiktskonturer rekonstrueres. Hos Filorga ser man forskjell allerede etter syv dager. Et ungdommelig look gjenskapes.


Nå har det kommet et nytt produkt i denne linjen: Lift-Structure Radiance. Denne gir fra første påføring fornyet glød til huden. I tillegg til løft. Det er en rosafarget lett dagkrem, og ved første påføring ser man umiddelbart at hudtonen blir jevnet og oppfrisket. Nesten mirakuløst blir rødhet dempet og gul, grå, gusten hud fornyet. Plante ekstraktet centella asiatica blir ofte kalt et mirakel eleksir. Det er betennelsesdempende og vil styrke kapillærene. Gojibær og mineraler er sterke antioksydanter og vil beskytte mot oksidativt stress. I tillegg har Filorga hentet inspirasjon fra make-up, highlighters og bronzers. Noe som vi umiddelbart legger merke til, ja ved første påføring ser man den etterlengtede «sunn hud» effekten.


Og nettopp dette er det vi ønsker, å se sunn ut, å se ung ut, å få fast hud, hud med volum, hud som stråler, hud med fornyet glød.

Glød, som står for selve symbolet på den ungdommelige, sunnhetsstruttende og for mange, lenge etterlengtede huden!


Ilona

bottom of page