top of page

Trynefaktor! (tryneguide🤣)

Skrevet av Kristin, Category Manager/Country Manager Blivakker.noEn gang selger - alltid selger, heter det seg. Jeg er nok den typen, jeg snakker om og selger våre produkter til mine stakkars tilhørere enten de vil det eller ikke. Mine kollegaer er intet unntak, selv om de fleste av de har vært i BliVakker mange flere år enn meg og kjenner produktene enda bedre. Tydeligvis hadde jeg ikke bare snakket for døve ører, for en morgen da jeg kom på jobb spurte en kollega av meg om hvilke produkter jeg brukte til ansiktet. – Jeg hørte du satt og snakket om det i lunsjen!


Jeg har rukket å bli 42 år og har virkelig begynt å merke at huden krever mer pleie og stell enn tidligere. Den trenger mer fukt og i tillegg trenger den aktive ingredienser som hjelper med å forebygge linjer og pigmentforandringer. Ja, for linjene, de har ankommet – tenk ikke på det!

blivakker.no finner du produkter for alle behov. Her får du også mine favoritter 😊


Jeg starter med denne resnsekremen
Neste steg, snop for huden – SERUM!Så, litt ekstra omsorg til smilerynkene.Husk for all del en dagkrem med faktor på denne årstiden.Da er huden min klar for litt farge. Normalt bruker jeg en CC krem for enda en runde med fukt, men om jeg vil ha litt mer dekk så kjører jeg på med en ren foundation eller et mineralpudder. Uansett velger jeg alltid produkter med solfaktor, tiden for en jevn karamellfarget solbrun hud er dessverre så definitivt forbi!


- Kristin

bottom of page