top of page

Tre steg til å få en fantastisk hud i høst

«Tree little wonders»

Ole Henriksen har utviklet «Three little wonders» for huden din. Tre produkter som virkelig gir deg valuta for pengene, og som gir deg en jevn hudtone

og frisk utstråling – akkurat det huden din trenger på denne tiden av året.


Her får du Ole Henriksens oppskrift på den perfekt høsthud:


1. Serum

Truth Serum er virkelig blitt et av Blivakker.no sine mestselgende serum. Om høsten blir huden ofte irritert og tørr i det skiftende været. Fukt og pleie er helt nødvendig for å få en frisk og glødende hud. Serumet gir en kickstart, og er som et daglig vitamintilskudd for huden din. Det forebygger synlige aldringstegn som rynker og linjer, og har også en opp strammende effekt. Serumet trekker raskt inn i huden, og føles silkemykt. Det er også meget enkelt å påføre.
Truth Serum fra Ole Henriksen inneholder True-C-kompleks og er som en multivitaminpille som fukter hele dagen, lysner huden og gjør den mer spenstig.

Serumet inneholder kollagen, aloe vera og ekstrakt av appelsin og grønn te. Den oljefrie formelen trekker raskt inn i huden, har en silkemyke konsistens og stimulerer både huden og sansene med en deilig duft av sitron2. Fuktighetskrem


Sheer Transformation Perfecting Moisturizer er den komplette fuktighetskremen for alle hudtyper og aldre. Huden holder seg fuktig hele dagen, uten å virke fet.

Den er lett å påføre huden og er den perfekte basen for foundation. Dette er en ekte «allrounder» og antioksidantene i den virker pleiende samtidig som den gir næring til huden.

Den er utviklet til passe perfekt sammen med Truth Serum.3. «Beautysleep in a bottle»


Det er minst like viktig å gi huden pleie gjennom natten.

Et av de første produktene Ole Henriksen utviklet var Invigorating Night Transformation Gel. Dette fantastiske produktet jevner ut hudens tekstur og hudtone mens du sover. Den behagelige geléen er svalende og gir huden fukt gjennom natten. Påfør Sheer Transformation Perfecting Moisturizer etter Invigorating Night Transformation Gel, og når du våkner føles huden jevnere og friskere.

Transform er hudpleieserien som gir raske og synlige resultater, en glatt og strålende hud. Hele serien er inspirert av hudens evne til å forvandle seg når du behandler den riktig


Med Ole Henriksens "Tree little wonders" er huden din klar for en nydelig høst.


Om du ønsker å kjøpe alle produktene i en pakke får du muligheten til det her <3


Alle produktbildene er fra @oleheriksen https://www.instagram.com/olehenriksen/


Nyt høsten, med en "frisk" hud!

- Lene

bottom of page