top of page

TIME FILLER INTENSIVEFilorga er anti-age eksperten. Fine linjer korrigeres med Hydra Filler. Rynker med Time Filler. Slapp hud med Lift linjen, rynker, slapp hud og mangel på glød med NCEF linjen. Men eksperten på alle typer rynker, det er Time Filler. Et komplett anti-rynke program med maske, serum, øyekrem, to dagkremer og en helt unik nattkrem.

Som alltid lar Filorga seg inspirere av de siste teknikker innen estetisk medisin. I kjerneformulaen i alle kremer og serum finner vi ingredienser som er de samme som brukes i både fillere og mesoterapi: hyaluronsyre og polyrevitaliserende ingredienser.
I Time-Filler linjen finner vi i tillegg ingredienser inspirert av alle behandlingsformer for rynker, peelings, botox, mesoterapi, fillers og trådløft. For å korrigere de fine linjene, kråketær, bekymringsrynker, stressrynker, dype rynker og tretthetsrynker. Et område med økt fokus nå er halsen. Nå bruker mange munnbind,- det er panne, øyeparti og hals som synes. Områder som trenger ekstra omtanke. Økt skjermbruk fører til tidligere rynker på halsen. Teck-neck-rynke blir den kalt. For hodet som normalt har en vekt rundt 5 kg blir rundt 20 når det bøyes i 45 graders vinkel fremover. Rynkene på halsen kommer tidligere!Time-filler kommer nå med et nytt serum: Time-Filler Intensive. Et forbedret serum i serien som synlig og intensivt korrigerer alle typer rynker, også halsrynkene.

Rynker er fremdeles vår største bekymring når det gjelder aldring. Det starter med mangel på fukt, fine linjer kommer til syne. Med alderen klarer vi ikke heller ikke produsere like mye kollagen og elastin, som er hudens støttefibre, og dype rynker setter seg. Time-filler linjen gir synlige resultat på alle typer rynker. Etter 2 måneder er rynker og linjer halvert. Innkapslet hyaluronsyre av høy molekylær vekt fyller og plumper, peptider og planteekstrakt reorganiserer fibrene, glatter hudoverflaten, stimulerer kollagensyntesen. Den nye Time Filler Intensive brukes som et supplement til dagkremer som Time Filler eller Time Filler Mat. Om kvelden før nattkremen Time-Filler Night. Den kan også brukes under øyekremen Time Filler Eyes. Og godt er det, øyeområdet er særdeles utsatt for mimikkrynker da huden er ekstra tynn i dette partiet. Time -Filler Intensive er et lett absorberende serum, smelter inn i huden, dufter deilig, føles godt, har en ekspress utglattende effekt, og ikke minst, - gir så gode resultat at kvinner sier de er villige til å droppe videre planlagte injeksjoner. Som alltid hos Filorga, synlige resultat allerede etter 7 dager, fantastiske resultat etter en cellevending.

bottom of page