top of page

Tid for vårrengjøring!

Skrevet av Kristin, Category Manager/Country Manager Blivakker.no
Fikk du litt panikk nå? Tanken på en garasje full av dekk, ski og kjelker som skal ryddes, vinterklær som skal bort og en hage som ser ut som den er stein død – sånn helt på ekte!


Du kan bare ta det helt med ro! Pust med magen, sett på litt spamusikk og tenn duftlysene. Du kan jo nemlig starte med deg selv. Så er du preppet og klar når de første solstrålene kommer og man kan sette seg ut på fortausrestaurantene bak store solbriller og nyte at VÅREN ER HER.Jeg tuller aldri med hverken hagearbeid eller husarbeid når det kommer til å gjøre ting skikkelig. Og det samme bør jo gjelde kroppen, ikke sant? Start innerst med en skikkelig god tørrskrubb av hele kroppen. Disse naturlige produktene fra So Eco er supre til å få skrubbet av seg den døde vinterhuden på hele kroppen.

Glem ikke å rense håret og hodebunnen også, gjerne i kombinasjon med en grundig hodebunnsmassasje. Da er håret og hodebunnen klare for den pleie du måtte ønske å gi det videre.
Følg gjerne på med en sjampo i samme serien eller favorittsjampoen du har i dusjen fra før.

Mens sjampoen får sitte litt i håret liker jeg å gi kroppen en ekstra skrubb når huden er våt og til både kropp og ansikt bruker jeg gjerne Clinique sine effektive produkter.

Mens hårkuren virker i håret er det uønsket hårvekst som skal til pers, før jeg til slutt avslutter med en balsam som lukker skjellaget i håret.


Angel produktene fra Kevin Murphy passer mitt fine, nordiske (les: pjuskete) hår veldig bra!


Da er kroppen min klar for en rik bodylotion eller kanskje en ørliten runde med selvbruning? Naturlig blek og velstelt hud er vakkert i seg selv, men for noen av oss kan det utvilsomt gi selvfølelsen en aldri så liten boost når man får bort den kefirblå fargen 😊


Her kan du lese tips om selvbruning<3


Lykke til med vårrengjøringen<3

- Kristin


Vår alltid blide Kristin<3


bottom of page