top of page

TID FOR TIME FILLER⏳

Skrevet av Ilona Bartha, trener på Filorga


Det er bare å innse. Tiden etter fylte 40 setter spor. Tiden etter 30 også kanskje? Og hvordan kom vi egentlig dit? Tiden flyr. Vi skal ha tid til familie, til jobb, til venninnetreff, tid til trening, tid til lekser med barna, og litt tid til favorittserien på Netflix.


Heldigvis finnes det unike hudpleieprodukter på markedet som kan gi oss en liten trylleeffekt. Med Time Filler linjen fra Filorga kan man visuelt heldigvis skru tiden litt tilbake. Litt av den tiden som fløy fra oss. Uten at vi fikk med oss at mimikkrynkene festet sitt grep rundt øynene og de dypere furene markerte seg rundt munnvikene. I tillegg har vi alle tretthetsrynkene som umiddelbart vises etter en stressende hverdag. Og ikke nok med det, den gode søvnen som skal gjenopprette og restituere, lurer oss. Når vi ikke trodde det var mulig at det fantes enda flere rynker, dukker puterynkene opp. Og hva har egentlig skjedd når jeg ser meg i speilet om morgenen og ser et trett, hovent ansikt møte meg i speilet?


Time Filler linjen hjelper med å redusere alle disse tegnene. På to måneder kan den halvere rynkene!Med nattkremen kan jeg sove godt uten at halve puten sitter som avtrykk når jeg våkner. Hevelser og poser betydelig redusert! Linjene er mykere, huden plumpet. Fire typer estetisk behandling har vært inspirasjonen for denne linjen. Takket være nødvendige gode leveringssystem blir de effektive ingrediensene levert dypt nede i huden.Inspirasjon fra mesoterapi tar hånd om øvre lag i huden.

Tiden er her, heldigvis er produktene også her

Det er en tid for alt – nå er det TIME FILLERbottom of page