top of page

Tid for hjemmespa<3
Vintermånedene er her og det betyr masse av innendørs hygge, hvor du med fordel kan ta deg tid til egenpleie og skape ditt eget hjemme spa.

Hos BliVakker.no finner du mange deilige og naturlige wellness produkter, som gjør din spa opplevelse enda mer luksuriøs.


Duften er velvære

En liten detalj som duft gjør ditt hjemme spa mer autentisk og gir en avslappende følelse.

Du kan oppnå spa duften på flere måter, for eksempel med et duftlys eller duftpinnerStart med et bad

Uansett om du har mulighet for å synke ned i et badekar eller tar deg en dusj, så er et avslappende vannbad den perfekte start på en spadag.

​​​​​​​

Hos oss finner du mange såper, som gjør din hud bløt, har den skjønneste duft og bidrar til en deilig spa opplevelse. Utover såpe er det også opplagt å bruke en skrubb til ansikt og kropp, når du er i bad. På den måte fjerner du døde hudceller, og din hud er klar til å ta imot hudpleie etterpå
Bløt hud

I en travel hverdag er det sikkert ikke alltid du rekker smøre kroppen inn, etter du har vært i dusjen. Det kan du heldigvis ta deg tid til på hjemme spa, hvor produktene har god tid til å tørke inn.

Det er helt opp til deg, om foretrekker olje eller krem. Bruker du olje, er det viktig at du har dusjet, slik at din hud er småfuktig når du smører deg inn. Olje har vanskelig for å trekke inn i knusk tørr hud
En deilig maske

Din hud har bruk for ekstra pleie engang i blant, som går dypere ned i huden enn dine dagligdagse renseprodukter og kremer.

En ansiktsmaske er den perfekte løsning, som pleier og gir din hud fornyet energi. Hos oss finner du masker som dekker forskjellige behov - det er nemlig individuelt, om du skal ha en maske til tørr, fet eller uren hud.


Ansiktspleie

Avslutt din spadag med å smøre ditt ansikt inn med deilige kremer. Utnytt tiden og gi din hud pleie fra flere produkter. Start med et serum som går dypt ned i huden og har en reparerende effekt og bruk deretter din vanlige dagkrem.


Det kalde vintervær er hardt mot huden, og du kan derfor gi den ekstra pleie med en ansiktsolje. Et par dråper i ansiktet etter du har smurt deg med serum og ansiktskrem vil sette prikken over i `en

Husk å bruke god tid på din spa dag, la huden oppta hvert produkt før du smører det inn med neste produkt


Ønsker dere alle en deilig og velpleid uke<3

- Lise

bottom of page