top of page

Tørr vinterhud? Biotherm har svaret❣


Det er offisielt den tiden på året igjen – når fingrene blir frosne og nesetuppen blir knall rød på vei til jobb på sykkelen. Når stil går på bekostning av varme og komfort (les: store ullgensere og ullundertøy). I tillegg er det også tiden på året hvor man kan oppleve at huden forandrer seg, enten at den blir mer tørr eller oljete, og den samme hudpleierutinen man pleier å bruke om sommeren er ofte ikke nok til å bekjempe vinterens kalde vær. Nei, nå i vinter må man rett og slett bruke litt mer tid og kjærlighet på det største organet kroppen har: huden.


Hudpleie omfatter nemlig så mye mer enn bare skjønnhet: den er direkte linket til helse og velvære. Personlig har Biotherm sin Life Plankton Elixir blitt en del av min morgenrutine og like mye satt pris på som den første slurken med kaffe på morgenkvisten (tro det eller ei). Denne blå krukken er nemlig så mye mer enn man skulle tro ved første øyekast; det er et serum til alle hudtyper (selv den mest sensitive) og aldre som skal gi opplevd effekt på bare 8 dager.Dette er takket være superingrediensen Life PlanktonTM , kjent for sine regenererende egenskaper. Med tiden oppleves huden fastere, mer ensartet og synlige linjer redusert. Huden etterlates silkemyk, smidig og fuktet med en fornyet glød. Rett og slett et hudpleiemirakel – perfekt til å redde en tørr og dehydrert vinterhud. What’s not to love?

Serumet er et naturlig første-steg i hudpleierutinen hele året (på nyrenset hud), og brukes før både dag- og nattkrem. Huden oppleves verken tørr eller oljete gjennom dagen – den er mye mer balansert, året rundt. Matcher du den med Waterlover solkrem og en Blue Therapy hudkrem fra Biotherm (basert på din hudtype) er det en skreddersydd hudpleierutine for å takle alle typer årstider – uansett hvor i landet du bor.bottom of page