top of page

SUPRE SOL- OG SOMMERTIPS🌞Sommerferien står snart for døren. Og den blir nok annerledes i år. Langsomt har det gått opp for oss at sydenturen ikke blir noe av. Vi har innsett at det blir Norgesferie, og en Norgesferie kan jo by på så mye. Men vi er optimistiske og satser på finvær, vi satser på shorts og sommerkjole – vi satser på bikini og mye sol og varme


Jeg elsker solproduktene fra Filorga. Produktene som gir uvurderlig beskyttelse mot UVA, UVB og IR stråler, og som har gode antioksydanter som gir ekstra beskyttelse og ikke minst kraftig anti-age. De er overraskende lette i konsistensen, behagelige å påføre, trekker hurtig inn i huden og etterlater en duft av varm sol, den ultimate sommersensualitet. Solkremene gir oss den nydelige sommerfargen og den ettertraktede gløden. Noen av dem aktiverer også bruningsprosessen.


UV Bronze After Sun er for eksempel fantastisk å starte med allerede nå. Med denne oppnås maksimal brunfarge senere. I tillegg gir den en utrolig glød allerede ved første påføring.

Solkrem og after-sun er jo alltid et must, men i Filorga sortimentet finnes det også et par andre produkter jeg ikke kan være foruten i sommermånedene. Huden vår takler ikke alltid så mye sol på en gang, den kan bli varm og rød, stram og uttørket. Godt at det finnes produkter som hjelper. Her er noen supre tips til å gjenopprette tapt fuktighet, dempe rødhet og som i tillegg gir en deilig kjølende effekt.


NCEF- ESSENCE

Jeg får aldri nok av denne essensen. Etter rens, før fukt, over fukt, i løpet av dagen. Umiddelbar lindrende. Som å drikke iskaldt vann når man er tørst. Mer enn en lotion, lettere enn serum. Noen dråper i håndflaten klappes forsiktig over varm hud og en kjenner umiddelbart at huden blir myk, smidig og avkjølt igjen.


HYDRA- FILLER MASK

En fuktbombe av en sheet-mask, men husk at dette også er den perfekte after-sun mask. Svært kjølende og oppfriskende, roer huden, demper rødhet. Så enkelt og så effektivt. Slapp av i 15 minutter og alt fukttap en måtte ha tapt i løpet av en soldag gjenopprettes.

OPTIM-EYES REFRESH

En unik ta-med stick som virkelig skiller seg ut. Gir en isbit-effekt, den er rett og slett superkjølende. Absolutt hele øyepartiet blir revitalisert, det våkner. Hvorfor ikke benytte den på andre varme steder også, som i tinningen og på pulspunkt. For en kjølende luksuriøs nytelse.

Alle produktene kan få en tur i kjøleskapet for ekstra kjølende effekt. Men nødvendig er det ikke…Vi er snart klar for ferie. La sommeren komme. La oss nyte tiden med varme. Og la oss fylle bagasjen med lettere klær, med shorts og med bikini. La oss fylle den med gode solkremer og ikke minst med herlige produkter som reparerer, lindrer og gir ny fukt og glød til en nydelig fresh sommerhud.

bottom of page