top of page

Superfood til håret🍏🥑🥒

Jeg har virkelig lagt min ELSK på merket BRIOGEO!Tidligere denne uken skrev jeg et innlegg om Scalp Revival serien. det kan du lese om her

Grunnen til at jeg skrev om dette var at flere bekjente av meg snakket om hvordan de klødde i hodebunn for tiden. Og da måtte jeg prøve å finne ut hvorfor kløen oppstår.

Og som for nesten alt annet med hud og hår "problemer" finnes det gode løsninger i form av reparerende og forebyggende produkter.


Men i dag vil jeg trekke frem Be gentle be kind serien fra samme merket!Før vi gikk til innkjøp av dette merket, ble jeg spurt av innkjøpsansvarlig på Haircare kategorien, om å teste disse produktene.

Jeg har naturlige krøller, som egentlig KUN er ganske fine når håret er nyvasket. Greier jeg håret mitt dagen etter hårvask får jeg egentlig bare en ganske stor dott! Håret ser og føles tørt.


📸 @ gddssathena


Etter å ha testet Be gentle,be kind produktene, var jeg ikke sen om å be pent at vi tok inn disse til butikken. Håret mitt ble mye lettere å ha med å gjøre!

Og følelsen av naturlig renhet var fantastisk.

Disse produktene inneholder "superfood" og vi vet alle at det er godt for helsa så ikke overraskende at det funket bra på håret også:)

Sjampo;

Er en næringsrik sjampo for tørt og livløst hår. Inneholder frukt- og grønnsaksekstrakter for å gi hår og hodebunn et sunt utseende. Med inspirasjon fra grønn juice, inneholder sjampoen matcha-pulver og epleekstrakt for å beskytte håret og gjøre det fyldig.

Hvem passer den for? Tørt og livløst hår.


Balsam:

Er en næringsrik balsam med frukt- og grønnsaksekstrakter som tilfører fuktighet og gir nytt liv til livløst hår. Balsamen, som inneholder blant annet kål- og epleekstrakt, bidrar til å styrke håret og gjøre det fyldigere.

Hvem passer den for? Tørt og livløst hår.


Co- wash:


Er en skånsom rensende balsam (co-wash) for bruk mellom hårvask. 4-i-1-formel som renser, beskytter, mykgjør og hydrerer håret uten at den tørker ut eller falmer hårfargen. Nærende avokado- og quinoa-ekstrakter, samt fuktgivende shea butter gjør håret sterkere og sunnere.

Hvem passer den for? Teksturert, tykt, tørt og/eller fargebehandlet hår.

Bruk: Massér passe mengde produkt inn i vått hår, (4-8 pumpetrykk) avhengig av lengden og tykkelsen på håret. Skyll deretter grundig. Gjenta ved behov.


Jeg anbefaler at du bytter ut denne rengjørende balsamen med sjampoen annenhver vask.


Go green- go clean!!- Lise

bottom of page