top of page

STRÅLER FRA SKJERM !


Vi har vært gjennom et tiår med radikale endringer i teknologien. Mobiltelefonen er små pc`er. Et fantastisk fremskritt og hjelpemiddel. Det er kommunikasjon på et helt nytt nivå. Vi har til tider vært bekymret, bekymret over økt stråling, avhengighet, tidsbruk. Særlig blant de yngste. I disse tider er vi bare takknemlige. Denne nye teknologien gjør det mulig å være sammen selv om det ikke er fysisk. Bruk teknologien for alt det er verd i disse tider. Nye ord som web-spa, web-wine, web-zumba og web-venninnekveld beskriver tiden vi er i.


Men husk, økt skjermbruk bør føre til økt beskyttelse. Stråler fra våre deilige digitale duppedingser kan nemlig sette sine spor på huden. Uv stråler inneholder også stråler vi ikke ser, det blå lyset. IR stråler er det ikke alle som engang har hørt om. Vi ser dem ikke, men de gjør enda større skade på fibrene dypt nede i huden. Der kollagen og elastin dannes. Huden vil ved utsatt stråling eldes, linjer, rynker, slapp hud uten glød kan bli resultatet.


Å beskytte seg mot disse strålene er enkelt. ny moderne hudpleie og make up gjør det mulig. Filorga har en ny make up serie Flash Nude som gir god beskyttelse mot både UVA, UVB, blått lys og IR stråler. Flash nude Fluide er en makeup som legger seg helt naturlig på huden uten å gi maske effekt. Kun som et jevnende slør over huden. Gir glød. Og den beskytter. Det enkleste produktet å bruke fra denne serien må være det påfølgende produktet Flash Nude Powder. Et fint mikropudder som er helt transparent når det kommer på huden. Disse produktene vil beskytte deg mot stråler fra mobil, pc og pad, men også fra stråler gjennom vinduet. I tillegg har produktene en viktig beroligende ingrediens, niacinamide. En fantastisk ingrediens for hud som lett kan bli stresset av det infrarøde lyset. Stresset hud fører til aldrende hud.


Produktene feier du helt enkelt over ansiktet med en stor børste. Og du er klar. Klar til å sette deg foran skjerm, klar til å utføre nok en krevende arbeidsdag, klar til nok et skype-møte, face-time og web-hyggestunder med alle dem du skal `connecte` med og alle du skal ta vare på i denne hjemme tiden. Godt beskyttet.

bottom of page