top of page

SOMMERKLAR KROPP PÅ BUDSJETT

Snart skal sommerkjolene på og hvem ønsker ikke kjenne på et kroppslig velvære etter en mørk og lang vinter? Med disse enkle grepene som ikke koster skjorta kan du møte sommeren med velværefølelsen.


Sett av tid til egenpleie:


En god dusj i fred og ro gir både kropp og sjel ro.

Tenn et duftlys på badet for å gjøre hverdagen litt luksuriøs. Kjøp duftlys her!

Hopp inn i dusjen med din favoritt dusjsåpe og gi kroppen en velfortjent skrubb. Kjøp skrubb her!


Vask håret og plei det med deilige produkter fra ByNoor Scandinavian Hair Care. Kjøp ByNoor her!


Ønsker du å selvbrune deg litt på bleke vinterlegger er kroppen din klar for det nå. Det er veldig viktig å fjerne all død hud før selvbruning. Kjøp selvbruning her!


Vil du virkelig gi deg selv litt omsorg, anbefaler vi en ansikt,hals/nakke og brystmassasje med gua-sha sett i 3 deler. Alle tre produktene er laget av ametyst, en lilla variant av kvarts. Den helbredende steinen fremmer blodsirkulasjonen, og serum og oljer kan bearbeides optimalt i huden. Resultatet er en fastere hud som gløder! Kjøp Gua Sha sett her!Når er du klar for å pakke deg inn i noe mykt og behagelig og nyte velværefølelsen. Dette settet er så deilig at man vil vandre rundt i det dagen lang. Kjøp spa sett her!Til slutt synker du ned i sofaen og tar på deg disse deilige sokkene, som gjør «jobben» for deg. Sokkene fjerner døde hudceller og medfølgende fil kan benyttes til ekstra utsatte områder. Tåskilleren gir deg god hjelp når favoritt fargen skal legges på. Kjøp fotpleie sett her!Da gjenstår det bare å ønske deg og din flotte kropp en god sommer❤

bottom of page