top of page

SOM EN RØD TRÅD FRA CAROLINA HERRERA


Sofistikert og elegant er ord vi alltid forbinder med designeren Carolina Herrera. Ord vi forbinder med hennes mote og hennes dufter.Urbant, trendy og kosmopolitisk kjennetegner også dette merket. New York basert gjenspeiler det det siste innen mote og design i en morderne stil. Carolina Herrera dominerte selv moten da hun som ung dame entret metropolen. Hun frekventerte de mest trendy klubbene, som studio 54, der hennes stil ble anerkjent, kopiert, beundret. Hun etablerte sitt eget firma etter press fra amerikanske Vogue og har siden gjort suksess i en by og et kontinent som yngler av nye designere.

Hun reiste til New York fra Caracas, Venezuela. I hjertet sitt har hun alltid forblitt en varmblodig søramerikaner. Hun har røtter fra et land der varme, sensualitet og livsglede, `allegria de vivir` er viktigere enn noe annet.Ikke rart hennes firmafarge ble rødt. Ikke rart vi alltid ser den røde fargen på visninger. Ikke rart vi ofte ser henne med ikonisk rød leppestift avbildet i utallige magasiner. Rødt som står for kjærlighet, rødt som står for glede, for temperament, for lidenskap. Rødt vekker oppmerksomhet, rødt er for en kvinne som vil gjøre inntrykk.

Denne våren kommer også hennes nye duft, hennes velkjente flakong, i helrødt. En klar rød lakk stilletto, et helt nytt par sko, en helt ny juice.


Very Good Girl er en helt ny duftkomposisjon, et nytt olfaktorisk landskap. En ny ingrediens lanseres, den majestetiske rosen. Den mest feminine av alle, elegant, klassisk, dronningen av blomster. Her i en uvanlig kombinasjon med den mest ikoniske maskuline noten vetiver. Det gir styrke, eleganse, det gjør duften ultramoderne, det er kraftfullt, det er `girlpower på flaske`Som en rød tråd gjennom alle Good Girl duftene går notene jasmin og tonka. Også i Bad Boy finner vi tonka, sammen med pepper, salvie – og vetiver. Vetiver overrasker og i Good Girl Supreme – en ny rød tråd plukkes opp. Very good girl, vårens nye stiletto er en frisk komposisjon av rose, bær, vanilje og – vetiver! Det er en rød tråd, den er som den manglende brikken i puslespillet. Det er en floral fruktig duft, det er lett, det er friskt, det er samtidig varmt, berusende og fengslende. En ekte Carolina Herrera, en stilfull stiletto, for kvinnen som tør å være leken, glad, fristende og fantastisk.bottom of page