top of page

Småbarnsmor med alltid stelte negler, null problem!

Skrevet av Karen, Teamleder Kundeservice


Sist jeg satt og lakket neglene mine, gikk det opp for meg at i løpet av de siste syv årene,

så har jeg kanskje gått total ti dager uten neglelakk.


I am an addict! Har fullstendig neglelakkdilla!


En del av min jobb går ut på at jeg klargjør nyheter, med tekst og bilde for salg til Blivakker.no

Jeg lar meg fort friste av alt det nye som kommer i shoppen.

Det er ingen problem å utvide neglelakk samlingen min, for å si det sånn!!


Essie er min favoritt, lakken holder lenge og de har veldig mange fine farger. Liker også at samlingen min er i samme flasker og størrelserJeg er en neglelakk entusiast, men jeg vet det er viktig å la neglene få puste innimellom! Derfor tenkte jeg å dele min rutine med dere.


Som en fulltidsjobbende småbarnsmor har jeg ikke mange timer alene. Det å hjelpe to små med det ene og det andre går heller ikke så greit sammen med ny lakkerte negler! Men jeg har altså funnet en helt topp rutine – som gir neglene mine de de trenger og jeg kan ha stelte negler til enhver tid.Jeg pleier å fjerne lakken på ettermiddagen. Dermed får neglene mine noen timer med luft før de blir dullet opp igjen.

(Neglelakkfjerner finner du her )


Etter lakken er fjernet smører jeg hendene med Clarins Hand and Nail Treatment Cream .

Denne kremen tilfører fuktighet og forebygger tørre, såre og flisete neglbånd.

Bevarer huden myk og komfortabel, samt pleier neglene.På kvelden påfører jeg Essie Strong Start Base Coat, og deretter et strøk med fargen jeg har valgt ut. Dette gjør jeg en stund før jeg legger meg, slik at jeg er sikker på at den tørker.

Jeg har gjort tabben et par ganger med å legge meg før den er ordentlig tørr, og våknet opp neste morgen med merker i neglelakken.
Morgendagen gryr og det går det slag i slag med påkledning og nistepakker til både mann og barn! Når ungene er levert i barnehagen, sitter jeg faktisk i bilen på parkeringsplassen til barnehagen og tar på meg Essie Good To Go The Fastest Drying Top Coat!

Jeg smiler og vinker pent til alle som går forbi før jeg kjører til jobb.
Når jeg ankommer jobben, er neglene tørket og ser ganske så flotte ut, om jeg skal si det selv. Top Coat gir neglene en skikkelig glans og lakken varer i mange dager. Om lakken skulle bli litt slitt etter et par dager, kan et lag med Top Coat gi en quik fix!


Min absolutte favoritt farge fra Essie er Virgin Snow. Verdens lekreste farge! Resultater blir finest med to strøk, og er absolutt verdt tiden det tar å lakke i to omgangerHåper mine tips kommer til nytte!

bottom of page