top of page

Slik får du platinablondt hår hjemme✨I dag er platinablond tilbake og er superpopulært. Ønsker du også å bli platinablond?

Kjempegod idé – bare still deg selv ett spørsmål først:

Kan håret mitt bli platinablondt etter én bleking?


Hvis håret ditt er naturlig, da ikke farget og sunt, går det helt utmerket at du farger det platinablondt hjemme.


Hvor mange nivåer lysere behøver jeg?

Selv om vi ofte snakker om «farging» når vi vil ha blondt hår, stemmer det ikke helt. Blekeprodukter inneholder ikke farge, men blekemidler som for eksempel hydrogenperoksid. Enten du bruker produktene hjemme eller hos frisøren, fjerner de hårets naturlige pigmenter slik at det blir lysere. Under behandlingstiden får håret ulike mellomnyanser som rødt, oransje og naturligvis gult, som er siste fargestadium før blondt.Det er akkurat derfor vi anbefaler på det sterkest at du leser bruksanvisningen godt, og at du lar produktet sitte hele virketiden.

Derfor er det neste spørsmålet du bør stille deg selv hvor mange nivåer du trenger for å få ønsket resultat. Dette er avhengig av hvilken farge håret ditt har i dag. For eksempel kan L101 Silver Blonde brukes fra lyst blondt til mørkeblondt, noe som gjør håret ditt 8 nivåer lysere og skaper en tøff blond effekt.


Hvis håret ditt ikke er blondt ...

Hvis håret ditt er mørkere enn mørkeblondt, kan det hende det trenger noen ekstra runder med bleking for å oppnå ønsket resultat. Husk å ta vare på ditt blekede hår og la det få tid til å hvile mellom hver bleking.Hvis du ikke synes at platina er helt deg, men du fortsatt vil bli blond

Her er det komplette utvalget av blekeprodukter for hjemmebruk som du kan velge mellom, avhengig av hvilken farge håret ditt har opprinnelig.

Nivåene for bleking er inndelt fra går fra 4 til 9. Vi anbefaler at du leser spesifikasjoner og innhold for hvert produkt (verktøy i esken) slik at du best kan oppnå ønsket resultat:


Bleaching (gjør håret opptil 7 til 9 nivåer lysere):

Blonde L1

Blonde L1+

Blonde L1++
Highlights (avhengig av hvor lyst hår du ønsker – fra 4 til 6 nivåer):

Blonde M1

Blonde M2

Blonde M3Balayage (opptil 4 nivåer lysere):

Blonde F1


Bleaching & color:

Blonde 10.19 Pastel Rosé

Blonde 10.21 Vanilla

Blonde L101 Silver Blonde

Blonde L101 (1)Du kan enkelt finne nivået angitt på forsiden av forpakningen i butikken.

Hårrøttene vokser raskt, så du bør farge håret hver måned. Forsikre deg om at du leser om gjenvekst i pakningsvedlegget som følger med produktet.Her finner du det du trenger til blondering & stiper

bottom of page