top of page

Skriv din egen historie med Narciso Rodriguez sine fantastiske duft-penner ❤Julegavetips!Dette er produktet for deg som vil ha parfymen med deg hvor enn du er. Med Narciso Rodriguez duft-penner kan du ha med deg din favoritt fra For Her linjen overalt og påføre et boost av duft på en diskre og enkel måte. Du «tegner» den på kroppen eller klærne – akkurat hvor du vil og når du vil.

I tillegg er dette et supert alternativ til dufter i reisestørrelse da de er vanskeligere å knuse, enda enklere å ha med og du får lett frisket opp duften din når du vil.Den er designet for hun som stadig er på farten og som ønsker å ha med seg parfymen hvor enn hun befinner seg. Perfekt for on-the-go!

Du finner den i fire herlige dufter fra For Her linjen og alle har det ikoniske hjertet av musk:

For Her Fleur Musc er en unik floral duft med sensuelle noter av roser og et hint av roas pepperkorn.For Her Eau de Toilette er floral og treaktig med toppnoter av appelsinblomst og bergamott, og en fortryllende avrunding av vetiver, vanilje og patchouli.

For Her Pure Musc bringer frem det reneste hjerte av musk og omslutter det med hvite blomster og delikate trenoter.

For Her Eau de Parfum er en floral og treaktig duft som bygger på mye av det samme som For Her Eau de Toilette, men med en mer intens vri. Appelsinblomst og begamott, vanilje og patchouli rundt et unike hjerte av musk.
Føl deg fresh og velduftende selv på farten med disse fantastiske og praktiske duft-pennene fra Narciso Rodriguez!

bottom of page