top of page

Skjem deg bort med masker fra Peter Thomas Roth❣❣❣


De lange vintermåndene er tiden for å skjemme seg bort og ta vare på seg selv.

Vi jobber med sommerkroppen og vi forbereder oss på å ta i mot våren med åpne armer.

Denne vinteren har vært snøfri her på sørlandet og temperaturen har vært forvirrende.

Mye vått vær og kraftige vindkuler innimellom, for så å plutselig ha vårtemperatur.


Huden blir også forvirret! Personlig sliter jeg med å holde huden myk og fuktig. Og det er så frustrerende . Har mest lyst å stille sminkefri på jobben, da det er vanskelig å legge sminke på tørr hud. Det ser ovehodet ikke bra ut! Men det gjelder bare å være tålmodig og stå i hudpleirutiner og vente på resultatet. I tillegg til daglige rutiner med diverse produkter tilpasset min hud, liker jeg å skjemme meg selv bort med litt ekstra masker.


Dette kittet fra Peter Thomas Roth er helt fantastisk. Her får du flere masker å velge i - for å oppnå ulike resultater.
Settet inneholder:

Cucumber Gel Mask 14ml : en ultra-mild gelée som bidrar til å lindre, hydrere og «detoxe» synligheten av tørr og irritert hud. Utmerket for å berolige huden etter soleksponering, peeling, voksing, ansiktsbehandling og ekstraksjoner.


Pumpkin Enzyme Mask 14ml: en kraftig, trippelaktiv kjemisk- og enzymatisk eksfolierende behandlingen som retter seg mot gusten og aldrende hud med tette porer og hudtone på tre måter: Den eksfolierer med gresskarenzym, peeler med Alfa Hydroksiysyre og polerer med aluminiumoksid-krystaller. 


24K Gold Mask 14ml: det ultimate innen luksuriøs anti-aging-behandling. Masken er infundert med rent 24k gull og kolloidalt gull for å forbedre utseendet av fasthet og gi en overdådig ungdommelig glød. Kjent fra Cleopatras tid for å få kraftige anti-aldringsfordeler, hjelper 24k gull med å stramme, løfte, lyse og roe utseendet til huden. Koffein hjelper huden til å virke fastere og strammere mens Peridot, en utsøkt halvedelsten rik på magnesium, gir ny energi og bidrar til å redusere utseendet på aldring og stress. Hyaluronsyre og glyserin gir intens fuktighet for et mer løftet utseende. Denne overdådige, velværebehandlingen bidrar til å redusere synligheten på fine linjer og rynker, og etterlater huden med et mykt, fastere, strålende, revitalisert og ungdommelig utseende.


Irish Moor Mud Mask 14ml: en rensende, poreforebyggende og fuktighetsgivende maske med luktfri irsk mudder/leire som hjelper til med å skille ut smuss, olje og skitt ved å gi huden fuktighet, vitaminer, essensielle mineraler og sterke antioksidanter. Med det høyeste nivået av organisk innhold i verden, høstes den 9000 år gamle sorte mudderet/leiren for hånd fra den irske landsbyen. Kombinert med Hijiki-sjøgress, vulkansk aske og aktivt kull for kraftig rensing, bidrar den til å minimere utseendet på porestørrelse, fine linjer og rynker. Huden din etterlates ren, frisk, hydrert og strålende.


Rose Stem Cell Bio-Repair Gel Mask 14ml: hjelper mot synlige linjer og rynker, samt dehydrering og gusten hud. Den styrker og toner hudens utseende og etterlater huden silkeaktig myk, strålende, vakker og ungdommelig.


Her kan du lese mer om historeien bak Peter Thomas Roth

💖


- Lise


bottom of page