top of page

SKIN-UNIFY - NYHET FRA FILORGA

Den nye linjen fra Filorga som reduserer pigmentflekker, jevner hudtonen og gir fornyet glød!


Ujevn hudtone og pigmentflekker blir av svært mange ansett som tydelige alderstegn. Men UV-stråler, økt forurensning og hormoner kan også gi uønskede mørke flekker når man er yngre. Pigmentflekker sees ofte hos dem som har vært eksponert for mye sol. Hormonelle endringer kan også føre til pigmentering, ikke bare grunnet graviditet, men enkelte medisiner og betennelses tilstand etter akne kan gi uønskede mørke flekker. Det sies at hele 200 millioner kvinner er berørt av pigment i ulage. Ikke bare eldre, men unge og av alle etnisiteter.


En jevn hudtone er en universell skjønnhetsmal. Men ikke bare det, en jevn hudtone er i tillegg en indikator på sunnhet. En frisk hud med glød forbinder vi med å være sunn og frisk. et tegn på ungdom og energi. Ujevn hudtone sender signaler om det motsatte, trett, sliten, for tidlig eldet hud.


En hud uten pigmentflekker, som har en jevn unison hudtone, som ikke er grå og gusten, men

derimot er jevn og har frisk glød – ja det er det kvinner ønsker seg. Dårlig mikrosirkulasjon gir

dårlig cellefornyelse. Døde hudceller samler seg på hudoverflaten og huden ser trett ut. Mangel på fukt er også en nøkkelfaktor til mangel på glød. Fuktfattig hud reflekterer lyset dårligere. Også volumtap er en faktor til mangel på glød. Jevn plumpet hud reflekterer lyset godt. Når vi blir eldre vil disse områdene som reflekterer lyset godt bli slappere og miste volum.


For målrettet å kunne behandle alle disse 3 parametre har Filorga utviklet SKIN-UNIFY.

Filorga henter som alltid inspirasjon fra estetisk medisinske teknikker. Denne gang fra laserbehandling, peelings og en ny teknikk innen esteisk medisin: medisinsk strobing. Aktive naturlige ingredienser vil «kopiere» det disse behandlingene gjør for å kunne gi svært effektive produkter. Filorga er et fransk merke, med fransk ekspertise og know-how, anerkjent for sin lange tradisjon med å fremme skjønnhet. Filorga er også anti–age spesialisten. Med sin unike kjerneformula vil produktene gi synlige resultat på alle aldringstegn, linjer og rynker, spenst, hudtone, hudstruktur og ikke minst glød.


Filorgas nye linje SKIN UNIFY består av tre produkter der serumet Skin- Unify Intensive er selve stjernen. Allerede etter 14 dager vil man se at pigmentflekker er betydelig blekere. Pigmentflekker krever en konstant behandling, så her bør man være nøye med påføring av produktet både morgen og kveld. Etter ca tre måneders tid får en imidlertid også bonus: størrelse på pigmentflekker er også redusert!


Skin-Unify Cream er fuktighetskremen som hører til.. Umiddelbart blir hudtone utjevnet, umiddelbart blir huden fylt med fornyet glød. I tillegg gir denne en fantastisk blur-effekt.


Skin-Unify Radiance er et tilleggsprodukt. Et av dem man legger sin elsk på. Med denne perlemorsfluiden oppnås en umiddelbar highlight-effekt. Behandling og highlight, ja takk, vi tar begge deler!



bottom of page