top of page

SKANDINAVISK VEGANSK HÅRPLEIE

Oppdatert: 10. jun. 2022
ByNoor tilbyr et ekslusivt utvalg av vegansk hårpleie med nøye utvalgte ingredienser, utviklet og produsert i Skandinavia. Med ulike hårpleie serier og et bredt utvalg av styling tilbyr ByNoor produkter til alle hårtyper.


VIOLET TONING

- violet toning serien som bidrar til å friske opp og vedlikeholde kalde nyanser i naturlig, farget eller lysnet hår. Produktene inneholder fiolette pigmenter og bjørnebærekstrakt som bidrar til å nøytralisere uønsket gulskjær.
PURE MOISTURE

- mykgjørende fuktserie for normalt til tørt hår. Med arganolje som gir fuktighet og glans, og proteiner som virker styrkende og beskyttende for håret.

PURE VOLUME

- en volumserie for fint til normalt hår som renser og mykgjør håret uten å tynge.

Inneholder Vitamin B5 som bidrar til å bevare fuktighet og gi økt volum.

TREATMENT


ByNoor Treatment Masque Pure Moisture

er en dypvirkende og nærende behandling for slitt, tørt og skadet hår. Behandlingen inneholder næringsrik arganolje som bidrar til å gjenopprette fuktigheten samtidig som den tilfører glans og proteiner til håret som virker styrkende og beskyttende.


ByNoor Leave-In Cream

en fargebevarende leave-in kur som bidrar til å reparere og gjenoppbygge skadet hår. Bidrar til å gi økt fuktighet, gjenopprette splittede tupper, og beskytter mot varmestyling. Bruk: Påfør en liten mengde i håndkletørt hår før varmestyling.STYLING


ByNoor Quick Dry Heat Protection Spray

er en varmebeskyttende spray som reduserer føntiden! Føntiden reduseres ved hjelp av utvalgte ingredienser som i kombinasjon avstøter vann. Varmebeskyttelsen oppnås gjennom polymer som skaper et filter rundt hårstrået og forhindrer varme å trenge inn til hårets kjerne. Produktet er utviklet med granatepleekstrakt som pleier og beskytte hår og hodebunn fra å tørke ut.

Bruk: Påfør i fuktig hår før føning.


ByNoor Hairspray Strong Hold

En skånsom strong hold finishing spray som holder frisyren på plass gjennom hele dagen. Perfekt for både tynt, fint hår som trenger volum og fasong og for tykkere hår som trenger ekstra hold.

Bruk: Hold flasken 25-30 cm fra håret og spray. Spray lag på lag for økt volum.


ByNoor Sea Salt Spray

En nærende teksturspray med medium hold som gir økt volum, tekstur og glans. ByNoor Sea Salt Spray beskytter mot UV-stråler og frie radikaler. Bruk: Påføres fuktig eller tørt hår. Føn håret om ønskelig for ytterligere volum.


ByNoor Hair Oil

er en mykgjørende og styrkende olje for tørt og skadet hår. Beriket med arganolje og abyssinerolje som virker mykgjørende og gir økt glans til håret. Bruk: Påfør 2-4 pump med olje avhengig av lengde og tykkelse på håret. Fordel jevnt gjennom håret. Påføres i fuktig eller tørt hår. Style håret etter ønske.


ByNoor Medium Hold Hair Clay (Holdfaktor 4/6)

er en 100% vegansk hårclay med medium sterk hold til kort hår. Voksen gjør håret lettere å forme og style, samtidig som håret etterlates med en lekker, matt finish. Bruk: Påfør en passende mengde hårvoks i fuktig eller tørt hår og style deretter som ønsket.


ByNoor Hair Wax Extra Strong Hold (Holdfaktor 6/6)

er en hårvoks med meget sterk hold til kort hår.

Voksen gjør håret lettere å forme og style, samtidig som håret etterlates med en lekker, matt finish. Bruk: Påfør en passende mengde hårvoks i fuktig eller tørt hår og style deretter som ønsket.
bottom of page