SKANDINAVISK HUDPLEIE MED KVALITET I VERDENSKLASSE!

Jorgobé er et dansk hudpleiemerke som har vært på markedet i mer enn 10 år. Du husker kanskje den populære svarte peel-off masken som alle brukte for noen år tilbake? Den er fra Jorgobé! For ikke så lenge siden fikk den en oppgradering og heter nå Niacinamide Peel-Off Mask. Samme gode produkt, men med flere naturlige ingredienser og niacinamid som beskytter, pleier og jevner ut huden. De naturlige ingrediensene har gitt en bedre konsistens på produktet som gjør det enklere å dra den av huden når den har tørket. Med et mer gummiaktig resultat når produktet har tørket på anskitet, er det i tillegg ikke vondt å dra den av

Jorgobé velger nøye de ingrediensene som har dokumentert vitenskapelig effekt på huden, og samtidig tror vi på enkelhet og bærekraft i alt vi gjør. Produktene produseres i Danmark og er 100% veganske. Fra og med 2021 kommer alle produktene i tillegg i resirkulert emballasje. Hos Jorgobé går effektivitet, miljø og velvære alltid hånd i hånd.


Jorgobé har en rekke flotte hudpleieprodukter som dekker alle behov: rens, serum, dagkrem, nattkrem, olje, masker og håndkrem. Med Jorgobé kan man bygge seg en hudpleierutine fra A til Å som passer din hudtype.

Refreshing Scrub Mask 100ml

1. Start med Scrub Mask enten som skrubb eller som maske for å vaske bort urenheter og forberede huden på resten av hudpleierutinen.
Niacinamide Serum 50ml

2. Deretter kan du påføre Niacinamide Serum som jevner ut hudtonen, utjevner huden struktur og reduserer pigmentflekker og rødheter.
White Tea Balancing Cream 50ml

3. Etterfølg denne med prisvinnende White Tea Balancing Cream som er en mulitfunksjonell fuktighetsgivende krem til alle hudtyper.

På kvelden kan du tørke av sminke og andre urenheter med Micellar Water, etterfulgt av Hyaluronic Serum for en fuktighetsboost før du påfører Retinol Night Treatment som er en høykonsentrert anti-age nattkrem som reduserer rynker og pigmentendringer, og forbedrer hudens naturlige struktur.

4. Micellar Water 200ml 5. Hyaluronic Serum 6.Retinol Night Treatment

Avslutt det hele med den deilige Squalane Hand Cream som gjenoppretter hudens smidighet og etterlater hendene silkemyke.