top of page

Siste nytt!!

Skrevet av Kenny, Stylist Blivakker.noVi har alltid mange spennende nyheter og noen ganger kan det være litt vanskelig å henge med på alle nyheter som kommer inn til oss. Her har jeg samlet et par av mine favoritt-nyheter:


K by Dolce & Gabanna – siste nyhet innen herreduft i en super unik flakong. Korken er håndlaget og utformet som en krone som inneholder 24 karat gull. Denne duften symboliserer hverdagskongen, mannen, pappaen og karrieremannen. Duften er treaktig og består av sitron, blodappelsin, lavendel og chilli. Jeg er helt hekta og digger designet!
WASO Poreless Matte Primer – siste nykommer til WASO-serien fra Shiseido. En helt ny primer som minimerer porer, rødhet og fine linjer. Primeren holder huden matt og er genial til bruk for t-sonen. Kan faktisk legges over makeup for touch-ups og er parabenfri.
Makeup Revolution Pro New Neutral Shadow Pallette – 18 varme farger i matt, reflekteren og glitter formulert i en krembase for lengre varighet. Superfin og bra pris!Ole Henriksen Transform Plus Phat Glow Facial Mask – en ansiktsmaske med utjevning og anti-aging som gir huden masse glød,mindre synlige porer, mindre linjer og pigmentering. Påfør ren tørr hud, 15 minutter, 2 ganger i uka. Helt avhengig av denne!

(Les gjerne eget innlegg om denne masken her)

Beauty Blender All That Glitters – denne bakteriehemmende silikonkapselen er genial til hygenisk oppbevaing av dine beauty blendere. Den er limited edition og har plass til 2 svamper samtidig.

(Les gjerne om bruk av beauty bleder og mine "verktøy" favoritter her)

Da gjenstår det bare å ønske dere alle en riktig fin helg <3

- Kenny

bottom of page