top of page

SI HALLO TIL PHANTOM

Bli kjent med den nyeste herreduften fra Paco Rabanne, bli kjent med PHANTOM! Det mest banebrytende prosjekt hittil! Her brytes alle regler!

Mottoet «Våg å være annerledes» kunne ikke passet bedre!

FULLSTENDIG NYTENKENDE

Overraskelse, sjokk, smil, forundring, glede og nysgjerrighet er beskrivende for det første `hallo`. Fullstendig nytenkende, overgår alles fantasier, så til de grader annerledes!


NAVNET PHANTOM

Inspirert av selveste Star Wars ønsker Phantom alle velkommen for et første `hallo` i butikk og på nett. Navnet Phantom, valgt av menn som et passende navn på en unik og annerledes duft. Navnet Phantom er ikke tilfeldig. Over 4000 menn valgte nettopp dette navnet, assosiasjoner til maskulinitet, høy kvalitet, noe unikt, moderne og catchy lå som begrunnelse. Et kraftfullt navn – et fantom, en skygge, noe en mann alltid har med seg.


FEEL-GOOD

Flakong og navn gir sjokkbølger i det etablerte duftmarkedet og gir Paco Rabanne et moderne image. Men ikke bare flakong og navn gir nye overraskelser. Denne duften byr på langt mer. Paco Rabanne presenterer her den første AI (artificial intelligence) duft på markedet. En duft laget ved hjelp av kunstig intelligens. Med en nevrovitenskapelig tilnærming blir ingredienser nøye valgt ut. Vitenskapelig bevist vil disse notene stimulere vellyst, velvære og energi. Det er en duft som trigger avhengighet og som aktiverer feel-good følelsen. For her er det ingredienser, planteekstrakt av den ypperste kvalitet. Dyrket og høstet naturlig. Med det fremste eco-sertifikat. Alt satt sammen til en long last naturlig moderne duft menn rett og slett vil begjære.


NATURLIGE INGREDIENSER

Paco Rabanne har i flere år vært sitt ansvar bevisst når det gjelder miljø og bærekraft. Phantom er et stort skritt videre i denne retningen. Det er en naturlig aromatisk duft. Lavendel – en note svært kjent i maskuline dufter står sentralt. Lavendel dyrket i Grasse – der flere fasetter av urten blir brukt. Lavendelolje, lavendelessens og lavendel absolue. Satt sammen med grønne noter som salvie, sitrus, vetiver og patchouli. Energi og avhengighet i to akkorder. Vanilje gir et sexy touch. Alt naturlig, alt vegansk. En bærekraftig duft, ren, etisk, eco-sertifisert. Håndlaget i parfymens høyborg, Grasse i Frankrike.

Phantom er noe nytt, det er annerledes, det er vågalt, det er gøy. Samtidig vekker den minner. Som hete sommerdager i Hellas, roadtrips gjennom Frankrike, noe trygt, beroligende og pirrende på en gang.


TILKOBLET PARFYME

Å bli kjent med Phantom – det er ikke vanskelig. Det er den første tilkoblede parfyme. Tapp på toppen av flakongen og du kommer inn i hans univers. Skann med QR kode og du blir kjent. Et long-last beskjentskap. Et evig vennskap. Velkommen inn i paco galaksen og oppdag fremtiden der det å være annerledes er det vakre. Skjønnheten ligger i det unike. Bli med i intergalaksens fest der alle er invitert. Der du kan være den akkurat du er. For alle. Uansett. Uavhengig hvor du kommer fra. Phantom er en modig invitasjon til å gå utenom det ordinære og til virkelig å hylle livet. Phantom er selve essensen av merkets DNA og motto: våg å være annerledes.


FREMTIDENS FORFØRER

Paco Rabanne kreerer dufter som inspirerer drømmer. Phantom gir oss fantasier om «a happy future» - Ønsk vår nye maskuline duft hjertelig velkommen - en duft som appellerer, til den lekne, til den maskuline, til eventyreren, til ham som vil gripe dagen og hele fremtidens dufteventyr. En fremtidens forfører. En feel-good bekreftelse 1000% Paco Rabanne.

bottom of page