top of page

Shiseido viser deg hemmelighetene til en strålende hud✨✨

Oppdatert: 19. feb. 2020


Føler du at hudpleien din ikke er like effektiv?

Når huden eldes får vi flere rynker, vi mister mer glød og spenst i huden. Spesielt nå på vinteren kan vi føle oss grå og gusten. Den nye hudpleie serien til Shiseido Benefiance motvirker nettopp dette.

Benefiance gjenoppretter og gir dyp fuktighet til huden. Den plumper opp linjer forårsaket av tørrhet, og forbedrer rynker proaktivt. Huden vil umiddelbart se mer glatt, plumpet og elastisk. Synligheten av fine linjer og rynker er dramatisk forbedret. Denne hudpleielinjen passer for alle kvinner over 30 som føler at linjene har begynt å sette seg, og at huden har mistet litt av den naturlige gløden.


SOS PLEIE FOR ALDRINGTEGNENE

Om du ønsker intens pleie og reparasjon anbefaler Shiseido å bruke et serum. Serumer har høyere konsentrasjon av aktive virkestoffer og trekker dypere ned i huden og vil derfor jobbe mye mer effektivt enn ved bruk av bare en krem.

Benefiance Wrinkle Smoothing Serum plumper linjer og gir dyp fuktighet med hylarounsyre. Den mykgjør hudteksturen og fine linjer med innkapslet retinol.Påføres ansikt og hals morgen og kveld etter rens, eller for best resultat påføres etter Ultimune Powerinfusing Concentrate.


Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream, bidrar til å forbedre hudens fastet og dermed motvirke seks ulike typer rynker. Kremen er hjelper til å gjenopprette en glatt, elastisk og yngre hud rundt øynene.

Påføres øyeområdet morgen og kveld, husk også å påføre mellom øyenbrynene hvor «sinnarynken» kan oppstå
BEVAR & FUKT

I tillegg til å gi fuktighet og næring vil ansiktskremer fra Shiseido låse inne den pleien du har gitt til huden før ansiktskremen.

Om vinteren blir luften tørrere og bruken av varmeovner og aircondition fører også til hyppigere uttørking av huden vår. Derfor anbefaler Shiseido gjerne å bruke Wrinkle Smoothing Cream Enriched som dag og nattkrem for de som føler seg ekstra tørre.

Vil anbefale og lese dette innlegget om rens av hud, før du tar i bruk pleie for aldringstegn!

bottom of page