top of page

Shiseido gir deg nøkkelen til hemmelighetene ved Japansk hudpleie 💛

Hudpleie er en kunst i Asia, og Shiseido har vært et av de mest pålitelige skjønnhetsselskapene i verden i siden 1872. De har siden vært en av de største driverne i innovasjon innenfor hudpleie.

Som tiden går vil huden vår vise våre opplevelser og verdier. Våre uttrykkslinjer skaper ete levende portrett som øker vår skjønnhet og viser våres opplevelser.

Kvinner i 40årene og utover har en skatt av erfaringer, og hudbekymringene begynner å øke. Saging, pigmentflekker, og dype rynker er hva denne nyheten skal proaktivt løse.


Denne nye hudpleielinjen fra Shiseido Vital Perfection skal hjelpe deg å være stolt av din alder, fremheve din indre skjønnhet – helt autentisk og vakker


VITAL PERFECTION LINJEN

Få en oppstrammet og strålende hud med SHISEIDOS nye hudpleie serie Vital Perfection.5 kremer & 5 teksturer for å passe ditt behov


Shiseido driver med kontinuerlig forskning og innovasjon og i denne nye hudpleielinjen har Shiseido forbedret eksisterende teknologi og funnet nye hemmeligheter til ungdommelig utstråling. Her viser vi noen av nøkkelingrediensene som er i alle Vital Perfection produktene.


NØKKELINGREDIENSER:

  1. ReNeura Technology ++TM nevroteknologi som øker hudens responsevne, nå enda mer aktiv, fukter og øker motstandsdyktigheten.

  2. KURENAI-TruLift komplekset, ny teknologi som hjelper å styrke huden og øke elastiteten.

  3. Stamcelleteknologi, hjelper å stabilisere stamcellene i dermisog fettcellene, samt generere fibroblaster, løft og reparere elastitet.

  4. Safrantistel, denne bidrar også til å øke antall fibroblastceller.

  5. Odorikoblader og bulgarsk rose, disse reparerer UV-skader, og gir celleaktiviteten ny energi.CREAM & ENRICHED


Disse nye Vital Perfection Uplifting and Firming kremene hjelper hudens evne til å regenere seg. Takket være nevroteknologien jobber disse kremene svært raskt og effektivt. De inneholder også den nye oppdagelsenen KURENAI-TruLift komplekst, dette hjelper til å boostemotstandsdyktigheten og elastisiteten.

Fullstappet med fuktighet med en silkeglatt tekstur Uplifting and Firming Cream og Uplifting and Firming Enriched promoterer en mer motstandsdyktig, glødende og mer løftet utseende på bare 4 uker** Cream er designet for en normal hud som ønsker en lett konsistens. Enriched Cream er designet for de som ønsker en rikere konsistens og passer perfekt til en tørrere hud.

Påføres hver moren og kveld på slutten av din hudpleierutine. Ta to perle størrelser med produkt ved bruk av spatlet. Ved bruk av fingertuppene, prikk produktet rundt på; hvert kinn, panne, nese og haken, spre ut jevnt og masser kremen inn.
DAY CREAM SPF 30 & EMULSION SPF 30


Denne dagkremen og den lettere emulsjonen hjelper til å beskytte huden din fra tørrhet og UV-skader i løpet av dagen, samtidig som de gir en mer glødende og motstandsdyktighud for et løftet utseende.

Påfør hver morgen, som siste steg av din hudpleierutine.

For kremen, ta to perlestørrelser med spatlet. Ved bruk av fingertuppene, prikk produktet rundt på; hvert kinn, panne, nese og haken, spre ut jevnt og masser kremen inn.

For emulsjonen, dispenser en pumpe i håndflaten, og påfør hele ansiktet.

Ved å bruke mindre mengder enn foreslått vil gi mindre beskyttelse mot UV-ståler.


OVERNIGHT FIRMING TREATMENT


Denne fuktrike nattkremen arbeider med huden din mens du sover til å se mer glødende og løftet. Ved hjelp fra ReNeura Technology ++TM, og KURENAI-TruLift komplekset våkner du med en strålende og foryngret hud.

Påfør som siste steg i din kveldsrutine. Ta to perlestørrelser med spatlet, og ved bruk av fingertuppene, prikk produktet rundt på; hvert kinn, panne, nese og haken, spre ut jevnt og masser kremen inn.bottom of page