top of page

Selvbruningstips for den perfekte brunfargen!
Her er selvbruningstipsene som gir deg en skjoldefri brunfarge og et feilfritt, gyllent utseende.Step 1: Bondi Sands Exfoliating Mitt

Start i dusjen hvor du skrubber deg godt, bruk gjerne Bondi Sands Exfoliating Mitt som er en eksfolierende skrubbehanske som fjerner døde hudceller. Dette sørger for at du får et rent ogmykt utgangspunkt for selvbruningen og et langvarig resultat.


Den eksfolierende votten bidrar til å hjelpe deg på to måter; den svarte siden fjerner tørre og gamle hudceller og self-tan rester, mens den blå siden virker for å fjerne uønskede feil.


Step 2: Bondi Sands Application Mitt

Tørk godt etter dusj og la deodorant og body lotion vente. Huden skal bli et rent lerret klart for å males på. Hvis du vil kan du smøre litt krem på hender, føtter, albuer og knær for å få mindre effekt på disse områdene. Selvbruning har en tendens til å bli mørkere på tørrere partier, så det kan være lurt. Husk også hårfeste og armhulene.


Nå som huden er fullstendig preppet og klart som et lerret kan det være lurt å finne et sted med godt lys foran et speil. Det er viktig å ha god oversikt over hvilke partier du har smurt inn.

For et helt skjoldefritt resultat bør du bruke Bondi Sands Application Mitt som også sørger for rene hender etter påføringen av selvbruningsproduktet.


Ved bruk av Bondi Sands Self Tanning Mitt vil du få en jevn, strekfri og feilfri brunfarge uten skjolder hver eneste gang. Beskytter hendene dine mot fargen. Hansken er vaskbar og gjenbrukbar, perfekt for Bondi Sands Mousse, lotions og sprays


Step 3: Bondi Sands Everyday Gradual Tanning Milk

Etter du har påført et jevnt lag med selvbruning på hele kroppen/ønskede områder kan du vaske av selvbruningsproduktet etter 1 time. For en dypere, langvarig farge kan du vente opp til 8 timer før du skyller av. Dette er et personlig valg og man kan alltids prøve seg litt frem. Noen ganger kan man til og med legge 2 lag selvbruning ettersom man ønsker en dypere farge. Da vil man i så fall vente 30 minutter etter første smøring før smøring nr.2.


Etter senere dusj kan man påføre Bondi Sands Everyday Gradual Tanning Milk for å tilføre fuktighet og forlenge varigheten på selvbruningen.


Bondi Sands Gradual Tanning Milk med nyskapende dual action formel hydrerer og gir huden næring samtidig som du får en langvarig gylden glød.


Selvbruningsproduktet kan påføres 1-2 ganger i uken, igjen, prøv deg frem for å finne ut av hva som best fungerer for deg og ditt behov.


Ikke glem å laste opp resultatet på instagram med #bondisands. Ta et før og etter bilde og last opp! Vi har ukentlige konkurranser hvor vi gir bort et produkt til vinneren. Ikke glem å tagge Bondi Sands!bottom of page