top of page

SCANDALENE FORTSETTER...

SCANDAL THE NEW HIM! Duftnyhet til ham fra Jean Paul Gaultier


Duftklassikeren Classique sto med sin halve kropp inntil 2017. En ny lansering, en ny duft, en ny innpakning kompletterte den fullendte kvinnen: Scandal edp. Skandaløse lange sensuelle ben topper en ny duftflakong. Og skandalene fortsetter, Scandal by Night kom i 2018 og Scandal a Paris i 2019. Jean Paul Gaultier tar oss med til sitt Paris, et Paris langt utenfor klisjeene. Et Paris der skandalene utfolder seg, der livet er festligere, villere og mere sexy. Duftene utvikler seg til å bli svært sensuelle og avhengighetsskapende, med en karakteristisk varme som fra en overdose honning.

Skandalene fortsatte. So Scandal ble lansert våren 2020. Åhhh for en skandale. Denne gang ingen overdose honning, men en overdose hvite blomster preger duften.

Jean Paul Gaultier er en elsket designer og en banebrytende kunstner. Han er kjent for sine fantastiske kreasjoner. Og hans haute couture lever videre i So Scandal, i duften og i flakongen - som han selv har designet. Haute couture i flytende form. Like glamorøst, like fantastisk, like spektakulært, ja like sexy som alltid.


Blir det slutt på de parisiske skandaler? Nei. Nå kommer endelig den ultimate skandalen vi har ventet på…


Denne høsten fortsetter dufteventyret, like mye humor, like mye storytelling, like spektakulært. Fra den skandaløse diva til «the king of the ring» - den maskuline utgaven av Scandal, en Gaultier bokser! For et par! Hun som oser av femininitet, en it-girl, ekstravagant i sin couture flakong. Han som frister med mye kraft og stor sex-appeal. Var det noen som sa spektakulært?!

Blodrød fløyelemballasje, dekadent, overdådig, kraftfullt, luksuriøst. Og iøyenfallende!Gaultier har lenge vært facinert av boksearenaen. I 2010 var hans fashionshow nettopp av skandaløse maskuline boksere med stor sex-appeal. Nå føres vi igjen inn i denne atmosfæren. Vi aner varmen og tettheten fra bokseringen.

Adrenalin i luften. Maskulinitet i luften. Assosiasjoner til fristende herrekropper? Flakongen har kjølig blå juice, og en overdådig krone i gull som topper det hele. Kun et navn: SCANDAL

  • Duften er varm. Den er maskulin. Den er kraftfull.

  • Det er som varmen fra bokseringen sluses inn i juicen. Fargene i emballasje og flakong gjenspeiles. Dyp rød fløyel, som varmen fra karamell og vetiver, kjølig blå juice, som friskhet fra salvie.


En woody orientalsk duftfamilie. Salvie, karamell, vetiver. En uvant kombinasjon av ingredienser. En duft som sitter igjen, som etterlater et spor, som man ikke glemmer. Slik en vinner i ringen heller ikke så lett glemmes. SCANDAL.bottom of page