top of page

RYNKER + URENHETER= DOUBLE TROUBLEAt fine linjer og rynker kommer med alderen er ikke til å unngå. Godt det finnes gode produkter på markedet som bekjemper for tidlig aldring, reparerer skader og som jevner og glatter huden. Time-filler er linjen som effektivt bekjemper linjene og rynkene. Peptider, pha syre, og filler-effekt hyalyronsyre gjør en effektiv jobb. Rynkene halveres på en måned.

Rynkene er en økende bekymring, men når man i tillegg ser at urenheter dukker opp i voksen alder, da kan hudbekymringene virke endeløse. Klart det tærer på selvtilliten. Vi ønsker en perfekt hud, vi ønsker å se sunne og friske ut. Tenåringskviser er ikke velkomne.

Dessverre er uren hud i voksen alder økende. Økt stress, økt forurensing, feil kosthold, tretthet, hormonelle endringer og en mikrobiota i ubalanse får konsekvenser. Vi kan oppleve kviser, sorte prikker, store porer, fet hud og irritasjoner – også som voksen.

Noen valg er umulige. Tenk om du måtte velge mellom aldri mer å få bruke fuktighetskrem igjen, eller aldri mer få mulighet til å fjerne make-up før du går til sengs…et alt for vanskelig valg. Eller hva om du måtte velge mellom aldri mer å bruke hudpleie, eller aldri mer å bruke make-up? Og hva om du må velge aldri mer å plages av urenheter, eller aldri mer å bekymre seg om rynker?


Så hva gjør vi? Kjøpe anti-age eller produkter for uren hud? Ikke mange produkter på markedet behandler begge deler. Produkter for uren hud appellerer ikke, de fleste av oss ønsker ikke produkter vi brukte i tenårene…


Endelig lanseres AGE PURIFY. Linjen som både er anti-age og som behandler uren hud. En helt ny linje som er løsningen fra Filorga. To behandlingsteknikker. Behandling for rynkene og behandling for urenhetene. Så vi ikke lenger må velge! Færre rynker, kontroll på sebum, urenheter, akne. Hentet fra det beste innen estetisk medisin og det beste fra dermatologi.

Kviser, sorte prikker, store porer, rødhet, linjer, rynker behandles. Huden fremstår som jevn, glatt, ren. Peptider og plumpende hyalyronsyre gir en anti-age effekt. Et kompleks av syrer og sink matter og renser huden. Gluconolactone, glykolsyre, azelainsyre, niacinamide, - hudpleieingrediensene markedet skriker etter finnes her. Fantastiske testresultat er prikken over i-en.


En fullstendig serie, dyprensende cleansing gel, Age-Purify Clean, ekspress fukt og dyprensende maske, Age-purify Mask, long-last hudbalanserende serum, Age-Purify Intensive, og en lett ansiktskrem, Age-Purify Fluide, som passer morgen og kveld.

Endelig en linje for dem som trenger behandling for flere bekymringer. Så vi ikke lenger må velge.


DOUBLE TROUBLE - NO MORE!

bottom of page