top of page

RYNKENE KOMMER, MEN HVA GJØR VI NÅR URENHETERNE OGSÅ GJØR SEG GJELDENE?
At rynker kommer med årene er ingen overraskelse. Huden vår klarer ikke lenger produsere like mye fukt og kollagen som tidligere. Først viser det seg som fine linjer, etter hvert blir linjene til furer og rynker. Fuktmangel vises som fine linjer, tap av kollagen som dypere rynker. Mimikklinjer setter seg rundt øyepartiet, i pannen og mellom øyebryn, «sinnataggen» som jeg kaller den.

Mange opplever imidlertid at det ikke bare er linjer og rynker som er problematisk. Mange hudpleieprodukter løser jo til dels dette. Men mange opplever nå at huden er i ulage, med kviser, urenheter, oljet hud. Og forskning viser faktisk at det er hele 60 % flere som opplever dette nå enn for ti år siden. Det betyr 1 av 2 mellom 20 og 40 år. Så er dette en plage du selv opplever er du slett ikke alene!

Urenheter kommer av ulike faktorer, livsstil, stress, forurensning- blant annet. Og urenheter har dessverre en negativ `vibe` over seg, mange tenker automatisk på dårlig hygiene og dårlig kosthold. Og det har ikke vært lett å finne gode produkter for å behandle både urenheter og rynker. Svært mange er derfor takknemlig for at en linje som Age-Purify endelig er lansert. Age Purify er et ekspert behandlingsprogram for dem som sliter med fet, oljet hud, som samtidig ønsker å redusere tegn til aldring.Behandlings programmet er følgende:

AGE PURIFY CLEAN:

En dyptrensende gele som gir ekspress resultat. Gelen skummer opp, masseres og skylles av med lunkent vann. Her unngår vi øyepartiet og for dem som bruker make-up anbefales dobbel rens med Cleansing Foam. Denne kan jo også brukes på øynene. Brukes morgen og kveld. Resultatet er fantastisk. Huden er tydelig klarere og glattere, sebum redusert med 30% allerede etter første påføring.

AGE PURIFY MASK:

En dyprensende leirmaske. Dette er ekspress produktet som gir et umiddelbart forfinet resultat. Til tross for at dette er en leirmaske vil den ikke stivne på huden. Den føles behagelig og myk. Husk den vil også gi rikelig med fuktighet. Et ekstra tips er å bruke denne en uke før det månedlige i syklusen. Slik kan vi unngå unødvendige urenheter. Masken er også super å legge lokalt, for eksempel der en har store porer og sorte prikker.


AGE PURIFY INTENSIV:

Serumet er for en intensiv behandling og komplementerer fluiden/ kremen. Denne er ultra lett og absorberes med en gang av huden. For et virkelig long last hudbalanserende resultat.

AGE PURIFY FLUIDE:

En fluide er en ultra lett fuktighetskrem. En lett, ikke fetende, ultralett tekstur. Denne fluiden kan brukes morgen og kveld, med serum eventuelt under for å forsterke resultatet. Den vil også beskytte mot forurensing. Eksos og utslippspartikler er uheldig for huden vår, huden både eldes og er tilbøyelig for å få urenheter. Det er store molekyler av polysakkarider som lager et beskyttende `nett` på hudoverflaten. Med denne fluiden holder huden seg matt, urenheter behandles og dempes, linjer og rynker viskes ut.

Vi oppsøker ekspertisen til å behandle urenheter, dermatologene. Vi oppsøker ekspertisen for å behandle rynker, ekspertise innen estetisk medisin. Eller vi kan gå for fire nye ekspert produkter, Age Purify, utviklet av dermatologer, utviklet av ekspertise innen estetisk medisin. For et synlig resultat, allerede etter 7 dager.bottom of page