top of page

RIMMEL LONDON #newin <3Det er så utrolig gøy når vi får inn nye merker, og vi er stolte av å presentere RIMMEL LONDON!


Dette merket har alt du trenger innen kosmetikk og produktene får du til en rimelig penge og akkurat nå har vi intro tilbud med 20% rabatt! Over 150 Rimmel produkter venter på deg i butikken vår<3


Historien til Rimmel London:

Siden 1834

Hva er det som får en ung parfymelager til å forlate landet sitt med sin familie for å reise ut på egen hånd i London? Hva er det som får ham til å utvikle den første non-toxic maskaraen og deretter selge til en rimelig penge, slik at alle kan ha råd, i stedet fpr å satse på luksus bare for noen få mennesker?

Da Eugene Rimmel og faren opprettet House of Rimmel i 1834 var skjønnhet et annet spill. Parfymer ble kalt eddik, mascara ble laget med kvikksølv og markedsføring betydde en stand på en messe. Da Eugene døde i 1890 var Rimmel ordbokdefinisjonen av mascara over hele verden, han hadde skapt hygieneprodukter og kosmetikk og gjort skjønnhet til kunst.

Det er dette konstante behovet for å skyve grenser som drev merkevaren de neste hundre årene. Rimmel ville skape nye utseende, og gi deg verktøyene til å utforske nye versjoner av utseendet ditt.
Med seg på laget har RIMMEL LONDON superikonet Kate Moss.Hun har designet og signert Lasting Finish By Kate Moss Lipstick som vi har i 6 forskjellige nyanser.Jeg vil på det sterkeste anbefale denne leppestiften da dens kremete konsistens glir lett på leppene og har en langvarig farge med høy effekt.Og til den gode prisen kan du kanskje unne deg to farger, om du har vanskelig for å velge en favoritt.

Jeg kom også over denne utrolig søte Halloween cat make-up looken hos RIMMEL LONDON, som jeg tror de fleste av oss skulle klart å få til<3
Her kan dere lese trinn for trinn hvordan dere kan få denne looken!


- Lise

bottom of page