top of page

RENESSANSEN AV EN EVIGVARENDE PARFYME🖤🖤

Skrevet av Thea Lieske-Skansen, Brand manager Engelschiøn Marwell Hauge AS


MON PREMIER PARFUM:
RENESSANSEN AV EN EVIGVARENDE PARFYME

Mon Premier av Lolita Lempicka er en av de sjeldne parfymene som nesen gjenkjenner før leppene har tid til å i det hele tatt uttale navnet.

Lolita Lempicka har etablert seg som skaperen av en magisk og fortryllende verden som inviterer deg til å drømme deg bort, og å forlate hverdagen for en liten stund.

I 20 år har Mon Premier duften inspirert kvinner til å bare lukke øynene og å reise innover, innover i seg selv. Det er en reise i duft som gjenerobrer de første søte øyeblikkene; de første tankene, de første følelsene, og de første drømmene.LOLITA LEMPICKA

«Jeg ønsket at dette skulle være en duft som fikk deg til å føle deg bra, for når du føler deg bra, da er du på ditt mest attraktive. Jeg hadde sjansen til å kunne lage en magisk, poetisk verden som reflekterte meg, i stedet for hvordan verden var den gang. Jeg ønsket en parfyme som var annerledes, som ga navn til drømmer og alt det usynlige; noe dypere, noe som aldri eldes, noe tidløst!»DUFTEN

Den første ikoniske parfymen av Lolita Lempicka avslører sensualitetens opprinnelse, der hvor alt faktisk begynner. Duftens aroma av lakrisblomster, med jordbunnede og orientalske noter, inviterer deg inn i en reise av lidenskap. Lolita Lempicka er en tidløs ode til femininiteten som forfører umiddelbart… intenst og evigvarende. Det er en duft som bare må oppleves!Noter: Lakris, Kirsebær, Cistus, Fiol, Tonka Bønner og Vanilje.

bottom of page