top of page

Relanseringen av Perfect Blush fra IsaDora ❤

Oppdatert: 11. sep. 2020

En gammel klassikerDenne høsten relanserer vi en stor favoritt med et nytt utseende. Vår Perfect Blush serie er tilbake, bredere og mer fargerik en noen gang. Vi har satt inn et speil i lokket slik at du kan påføre og nyte blushen hvor enn du er. Den myke, silkeaktige teksturen har en rik farge samtidig som den er lett som en fjær slik at du enkelt kan blende ut blushen. Og best av alt, produktet kan enkelt bygges fra et sart til et mer definert resultat.

Fremhev dine naturlige kinnben

Den første fargegruppen i serien er et viktig tillegg for enhver sminkesamling. Vårt utvidede utvalg av nyanser starter med Warm Nude, Intense Peach og Ginger Brown. Disse nyansene er perfekte til å fremheve kinnbenene dine. Ved å legge blushen på eple kinnene, gir du et hint av fylde for et naturlig og definert utseende med et rødmende glimt fra innsiden.Glød opp

Den andre fargegruppen gir farge til din hudfarge. Rose Perfection, Coral Pink og Cotton Candy er akkurat det du trenger når du vil gi hudfargen din et løft. Disse livlige fargene vil gi deg en sunn og frisk glød til huden som du kan bygge opp til det resultatet du ønsker.
Enkel definisjon

Den siste fargegruppen vil bidra til å skape definisjon. Cool Pink, Purple Rose og Rose Nude er farger med et snev av høst og følelse av varme som fungerer når som helst på året. Enten du ønsker å duse ut og skape mykhet for en naturlig definisjon, eller legge til skarphet og form for å skille deg ut, vil mengden dybde gjøre at du kan forme dine kinnben for et subtilt konturert utseende.

Isadora er alltid uparfymert, klinisk testet og dyrevennlig.

bottom of page