top of page

Reisebrev fra Maybelline Show 2019

Skrevet av Lene, Purchasing Manager Blivakker.no & Cocopanda.com


Jeneffeer, Head of Design | Brandsdal Group & Lene

Wow! Det har vært en bra start på 2019, for vi ble nemlig invitert med til Maybelline Show 2019 i Berlin. Og for en opplevelse det har vært!


Vi startet på torsdag med lunsj med Maybellines it-jenter. Der traff vi blant annet skjønne og vakre Åshild Ringhus. Hun vant konkurransen «Det Nye-jenta» i 2014, jobber i dag som influencer og modell, og pendler mellom Bergen, Vinje og London. En utrolig inspirerende person og absolutt "one to follow."


På ettermiddagen fikk vi makeup og styling av Maybellines egne stylister - vi følte oss som ekte Hollywood-stjerner!

Så bar det videre til showet.

Først fikk vi komme backstage, der blant annet Adriana Lima og Herieth Paul ble stylet og sminket til showet av selveste Grace Lee og hennes team. Starstruck!
Så startet showet, og vi ble plutselig flyttet til sete på første rad! Yeeey, for da fikk vi muligheten til å dele opplevelsen med alle dere på livesending på Instagram! Showet var helt amazing! Vi fikk se fantastiske looker for 2019, og den nye kolleksjonen ble lansert. Og til alles store overraskelse dukket plutselig Nicole Scherzinger opp på scenen, og fremførte to av hennes topphits. Stemningen reiste seg til taket da hun sang Don’t cha, og selveste Adriana Lima kom ut til henne på catwalken!


På afterparty var det flere ulike photobooths som var pyntet med Maybelline’s nyeste kolleksjoner. Vi fikk til og med ta bilde i en av dem sammen med Herieth Paul. En magisk kveld!


Siste dagen hadde vi meet and greet og videoinnspilling med Adriana Lima. Hun var så hyggelig - og enda vakrere i virkeligheten! Hun stilte opp på video eksklusivt for BliVakker og søsterbutikken vår Cocopanda, og var heldige nok til å få tatt et gruppebilde med henne også (og få klem!! 😍).


Som takk, tok vi med en liten gave fra oss med norsk melkesjokolade, kvikklunsj og ullsokker med norsk flagg.

Adriana signerte Maybelline-produkter som vi fikk ta med hjem til DERE. Så bare gled dere til konkurranse!


Så da gjenstår det bare å takke L’Oreal og Maybelline for en fantastisk tur! Og en ekstra takk til Eline som tok godt vare på oss under hele turen. Vi har kost oss veldig!

NB; Den nye Maybelline -kolleksjonen er tilgjengelig hos Blivakker.no om kort tid, stay tuned !!!

Vi oppdaterer vi dere når det er på plass i shoppen<3


Hilsen fra to fornøyde damer<3bottom of page