top of page

Prima Primere!


📸 @Inglot

Hva er en primer?

En primer er et "verktøy" som skal fylle inn fine linjer og porer, glatter ut huden som gjør det lettere å påføre makeup, som igjen gjør at sminken sitter bedre.

Ved bruk av primer vil du oppdage at du eliminerer flere sminkekriser og slipper frustrasjon over at sminken "faller av".

Bruk: etter renserutinen, påføres etter dagkremen, før du legger makeup.


Det finnes ulike typer primere- de kommer i gele, krem og spray. Noen jevner ut porer, noen demper rødhet, noen matter og noen jevner hudfargen.

Så når du skal velge en primer, må du først vite hva du vil den skal gjøre for deg, Alle primere vil bidra til at sminken sitter lengre og glatter ut huden.


Her kommer en anbefaling av 4 primere som virkelig holder det de lover, og er allerede kundefavoritter her hos oss i Blivakker.no


Bareminerals Prime Time

Egenskap:

Skal passe for deg med sensitiv, fet og akne-utsatt hud og skal bidra til å minimere glans og oljete hud. Fri for olje og silikonThe Balm TimeBalm Face Primer

Egenskap:

Skal gi et glatt og jevnt underlag, samt redusere fine linjer og rynker. Skal berolige stresset og rød hud og beskytte ansiktet mot frie radikaler. Passer for alle hudtyper.


📸 @thebalm

Inglot Mattifying Under Makeup Base

Egenskap:

En silkemyk primer med mattende egenskaper som reduserer synligheten av porer og gjør at sminken sitter lengre.📸 @inglot

NYX Professional Makeup Shine Killer Primer

Egenskaper:

Brukes som grunning for en perfekt sminke og skaper en jevn og balansert finish og demper oljete t-soner


- Lise

bottom of page