top of page

Peter Thomas Roths merkefilosofi er enkel; Banebrytende formler, forbløffende resultater 💛


Siden 1993 har Peter Thomas Roth brukt de nyeste, mest innovative og effektive ingrediensene til å forbedre formlene som blander gamle ungarske filosofier med det 21. århundrets hudpleieteknologier. Resultatet er effektiv hudpleie bestående av progressive og banebrytende produkter.

Mix, Mask & Hydrate inneholder Peters bestselgende masker. Settet er en fantastisk gave til deg selv eller noen du er glad i. Det er en perfekt måte å prøve effektive og banebrytende produkter for ulike hudbehov!

24K Gold Mask fra Peter Thomas Roth er den ultimate ansiktsmasken innen luksuriøs anti-aging behandling.

Kjent fra Kleopatras tid for kraftige anti-aldringsfordeler, hjelper 24k gull med å stramme, løfte, lyse og roe utseendet til huden.

Cucumber Gel Mask er en ultra-mild gelée som bidrar til å lindre, hydrere og «detoxe» synligheten av tørr og irritert hud.

Utmerket for å berolige huden etter soleksponering, peeling, voksing, ansiktsbehandling og ekstraksjoner.

Pumpkin Enzyme Mask er en trippelvirkende peeling som effektivt eliminerer gamle hudceller. Det er et særdeles godt produkt som skrubber, eksfolierer og polerer huden for et feilfritt resultat.

Rose Stem Cell Bio-Repair Gel Mask hjelper mot synlige linjer og rynker, dehydrering og gusten hud. Den styrker og toner hudens utseende og etterlater huden silkeaktig myk, strålende, vakker og ungdommelig.Purifying Black Mask er en rensende, poreforebyggende og fuktighetsgivende maske med luktfri irsk mudder/leire som hjelper til med å skille ut smuss, olje og skitt ved å gi huden fuktighet, vitaminer, essensielle mineraler og sterke antioksidanter.

Water Drench Hyaluronic Cloud Cream er en bemerkelsesverdig fuktighetskrem som omdanner atmosfærisk damp til friskt, rent vann.

Huden får en kontinuerlig og intens fuktighetsgivende behandling som varer opptil 72 timer. Kremen er oljefri, alkoholfri og duftfri.

Produktene passer til alle hudtyper.


Prøv selv, resultatene vill forbløffe deg💛

bottom of page