top of page

Peter Thomas Roth: banebrytende formler - forbløffende resultater😍😍Peter Thomas Roths lidenskap for hudpleie er hentet fra hans søken etter å finne effektive produkter til å behandle hans egne personlige hudbekymringer. I utgangspunktet var hans primære problem akne, og med tiden også på aldringsproblemer. Hans interesser vokste til slutt til et ønske om å finne de beste verktøyene for å bekjempe akne, alle ulike tegn på aldring, samt å beskytte huden mot solskader. Hans oppdrag: Å kombinere effektive og kraftige ingredienser med avansert teknologi.

Som første generasjon barn av ungarske foreldre er hudpleie en del av Peters arv. På 1800-tallet og tidlig på 1900-tallet eide og opererte Peters familie to spa-feriesteder i Ungarn. Da Peter lanserte sitt firma i 1993, startet han med de grunnleggende beroligende og helbredende filosofiene til de mange mudder og mineraler som finnes i ungarske termiske kilder. Mens han fortsatt gir æren til gammeldagse metoder, bruker Peter nå de nyeste, mest innovative og effektive ingrediensene for å forbedre formlene som blander gamle ungarske filosofier med det 21. århundrets hudpleieteknologier. Alt for å skape effektiv hudpleie som gjør det det lover å gjøre!


Peter Thomas Roths merkefilosofi er enkel; Breakthrough formulas, astonishing results.

Som «produkt-formulator» leder Peter all forskning og utvikling for å levere progressive, banebrytende produkter i sitt eget laboratorium og produksjonsanlegg. Han leter jorden rundt for de beste og mest kraftfulle ingrediensene for å levere toppmoderne kvalitet ved effektive konsentrasjoner.

Peter Thomas Roth-linjen ble laget for å kunne bli skredd ersydd til en persons hudpleiebehov, ettersom den dekker alle hudtyper og adresserer alle hudpleiehensyn fra topp til tå.

Peter liker virkelig å møte kundene sine. Det er virkelig tilfredsstillende når noen som han, som har slitt for å finne de riktige produktene, forteller ham at Peter Thomas Roth-produktene løste deres hudproblemer. Daglig får Peter høre fra kundene sine at de elsker produktene fordi de VIRKER! Mer enn 15 banebrytende formler har fått ettertraktede priser fra topp prestisjetunge skjønnhetsmagasiner. Men ikke bare ta dem på ordet – test selv. Resultatene vil forbløffe deg!bottom of page