top of page

Pakkedeals!

Skrevet av Nina, salgssjef Blivakker.no &Cocopanda


Dyktige Nina<3

Før vi deler Ninas tips, så har vi lyst å fortelle litt mer om henne<3

(vi er skikkelig stolt av denne dama!!)

Nina er salgssjef i Brandsdal Gruppens Blivakker og Cocopanda. Hun startet i bedriften som sommervikar ved siden av studiene i 2008 og har gjennom de siste ti årene fått en bred erfaring i konsernet gjennom å jobbe som lageransatt, kundebehandler, salgs- og innkjøpsmedarbeider.

BliVakker.no er Norges største nettbutikk for merkevarer innen personlig pleie. Med Cocopanda har Brandsdal Group expandert til fem europeiske Land (Danmark, Sverige, Finland, Tyskland og Østerrike). Dette har Nina bidratt til de siste to årene som salgssjef med personalansvar for 6 medarbeidere og resultatansvar for en omsetning på 600 mill kroner i 2017.

Nina er 25 år gammel og leverte i 2018 toppscore på sin lederevaluering fra de ansatte. Hun er veldig godt likt og har samtidig full kontroll. Nina viser stor arbeidskapasitet, god oversikt og et klokt hode som står stødig gjennom både suksesser og utfordringer.


Vi digger deg Nina!


Kjøp mer, spar mer!

I dag har jeg lyst til å fortelle dere litt om et konsept hos Blivakker.no som heter «Pakkedeals».

Pakkedeals går ut på at du får en ekstra rabatt på hvert produkt, så lenge du kjøper det i en pakke. Det vil si at du får en ekstra rabatt på allerede rabatterte produkter!

Vi har samlet produktpakker fra forskjellige merker og viser hvor mye dere sparer ved å kjøpe produktene i en pakke, i stedet for hver for seg med dagens pris på produktene.

Her kan du se et eksempel på en av dagens pakkedeals med tre forskjellige Olaplex produkter:Vi er jo alle ute etter å gjøre en god deal, så derfor vil jeg anbefale dere å ta en titt på alle de flotte pakkedealene vi har. Her er det penger å spare! :)


Happy shopping <3

- Nina


bottom of page