top of page

Påsketips🌞🌞

Skrevet av Andrea, salgskoordinator Cocopanda.se og Cocopanda.dk

Da er det ikke lenge til påskeferien og uansett om du skal på fjellet eller til syden så er det viktig å huske solkrem ❤


Jeg har valgt ut noen ferie favoritter som er mine must haves når jeg drar på ferie:

Før ferien så pleier jeg å bruke Tan Activator Serum fra Decleor, dette er et serum som forbereder huden for soling (virker som betakaroten til bruk på huden).

Serumet er med å bidra til økt UV-filter, dvs redusert solbrenthet, samt at den motvirker hudaldring. Et lite tips er å starte med serumet en uke før du skal i solen. Helt genialt!

Jeg bruker alltid spf 30 til ansikt, bryst og mine hender og min absolutte solkrem favoritt er denne fra DecleorDen har en fin konsistens og trekker fort inn i huden og den lukter godt.


Dette stick fra Elizabeth Arden er genialt, kjempe enkelt å bruke på utsatte områder, enkelt for barn og ta på i farten!Jeg elsker denne lette aftesun fra hawaiian tropic! Den luker magisk av mango

Og den etterlater huden skimrende 😃


Denne oljen er et super alt i et produkter, helt magisk å ha med på ferien. Funker like godt i håret etter en dusj, hvis du er solbrent eller har tørr hud (kan brukes på kroppen og i ansiktet)

Ikke rart dette produktet har fått 5 av 5 stjerner av våre kunder ❤

Hvis du er glad i sitrusdufter så kommer du å elske denne.


Andre favoritter som får bli med meg på Påskeferie:


Jeg har lagt min elsk på misten fra Elizabeth Arden, ikke bare på ferien men og ved kontorpulten (sitter foran pc hele dagen så denne gjør under for huden når jeg trenger litt fukt i løpet av dagen.) Man kan og bruke denne som et ansiktsvann etter man vasket ansiktet hvis man er litt tørr.

Jeg elsker paletter som inneholder alt du trenger, istedenfor å ta med masse produkter på tur, dette kittet fra Profusion har alt du trenger for å få en hud med masse glød! Kittet inneholder blant annet highlighter, brynsskygge, blush bronzer og øyenskygger i herlige bronze & rust farger. Kittet har og med 2 pensler. Prisen er også noe du kommer og like, her får du utrolig mye for pengene.Jeg har alltid med mine hudpleie produkter på tur og elsker dette kittet fra Dermalogica som inneholder det du trenger for at du ikke trenger ta med dine fullsize.


Hvis du savner sommeren like som meg så er denne duften et must:

Maison Margiela – Beach walk ! Den dufter sommer: salt hav, sitron og et hint av kokos!


Da gjenstår det bare å ønske dere en god påske, om ikke så altfor lenge<3

-Andrea

bottom of page