PĂ…SKEEGG FOR VOKSNE JENTERđź’›
Det skal være stort og innholdsrikt. Det skal være fargerikt og ha mye å by på. Det skal absolutt være luksuriøst, ekstraordinært og så fristende at man nesten kan spise det.

Mitt påskeegg skal inneholde følgende:


· Lady Million Empire edp

Som en overdĂĄdig rosa diamant. Fristende, lekker. Appetittvekkende med saftig plomme dyppet i syndig cognac kombinert med magnolia og appelsinblomst. Rosa fristelse vi ikke kommer utenom· Olympea legend

Inspirert av Olympias gudinner og omkranset av laubærblader er dette en flakong som skjuler den nydeligste juice. En påske-gudinne verdig. Så gourmand og så fruktig. Plomme og aprikos, ingefær og florale noter fremhevet av havsalt, sand, tonka og vanilje. Som en kokos silage i rommet· Good Girl Legere.

En lekker blå-fasettert stiletto. Åhhh himmelsk. Mandarin, dulce de leche; karamell, tonka og en bukett hvite blomster. Så gourmand at den må i et påskeegg. En høy hæl, et kvinnelig våpen, et kvinnelig must-have· Scandal a Paris

Lange lekre misunnelsesverdige ben troner på toppen av en utsøkt flakong. En overraskende flakong, som et kinderegg. En gourmand duft med et streif av friskhet. Pære, jasmin og musk bader i en overdådighet av den beste honning som kan oppdrives. Flytende gull. Mykhet og femininitet i en spektakulær innpakning.Så gourmand, så fargerikt, så lekkert og så uimotståelig. Akkurat slik mitt påskeegg skal være, akkurat slik vi voksne jenter vil ha det.


GOD VELDUFTENDE PĂ…SKE