top of page

PÅ OPPDAGELSESFERD MED FILORGAReisesett, venninnesett, vertinnesett, oppdagelsessett,- de blir kalt mye eskene som inneholder flere produkter. De dukker opp når en minst venter det. De er ikke tilgjengelig hele tiden. Vi må gripe sjansen når vi ser den. Discovery Kit, et oppdagelsessett, -et perfekt navn på esken fra Filorga. For Filorga er noe å oppdage. Filorga pirrer vår nysgjerrighet. Det er et merke vi har hørt mye om. Vi har hørt snakk om produkter som er effektive. Vi har hørt om produkter som gir synlig effekt på svært kort tid. Vi har hørt at det er inspirert av estetisk medisin. Vi er nysgjerrig og går gjerne på oppdagelsesferd. Vi dykker ned i vår nye eske og finner alt vi trenger for enten å prøve ut, ta med på reise eller rett og slett bare unne oss. Vi finner alt vi trenger for å få sunn hud, hud med glød, forynget hud.


Step 1: For å få en nyrenset, klar hud tester vi Micellar Solution. En alt-i ett rens som effektivt og skånsomt fjerner make-up, smuss og avfallsstoff fra huden. Huden roes ned, huden får fukt og får opprettholdt riktig ph-verdi. Hvor super er ikke denne når den også kan brukes til å fjerne øye makeup!Step 2: Masken Meso-Mask testes som neste skritt. Den blir fort en favoritt. En myk kremmaske som er som fløyel på huden. Fornyende, foryngende, roer huden, gir fantastisk glød. 20 minutters velvære. 20 minutters hjemmespa. Luksus i en liten krukke. Vanskelig å være foruten.Step 3: Fuktighetskrem og anti-age, Time Filler Cream. Den perfekte Filorga krem. Stressrynkene blir dempet, bekymringsrynkene, dypere rynker og tretthetsrynker halveres. Godt å vite at det finnes hudforyngelse i en liten krukke.Step 4: Optim Eyes Eyecontour. Dette er øyekremen for alle. Blikket blir våkent. kun etter få dagers bruk blir en klar over at en kan slippe å møte verden med poser under øynene. Vi ser at vi ikke trenger så mye concealer for å skjule mørke ringer. Øyekremen tryller bort tretthetstegn, jeg ser ut som om jeg har sovet en time lenger!


Et Discovery Kit. En liten reise i en eske. En eske med små oppdagelser. En reise i nye hudpleieprodukter. En eske med et innhold som fornyer huden. Den er den perfekte oppdagelse til deg selv, til en venninne, til å ta med på reise, til å teste ut hjemme. Alle fortjener en ny oppdagelse. God oppdagelse og god reise til en sunn frisk ungdommelig hud.

bottom of page