top of page

OPTIM-EYES - EN ØYE REVOLUSJONHvert tiende sekund selges det en Filorga Optim -Eyes øyekrem. Nå kommer det en nyhet på markedet, kan dette i det hele tatt bli bedre?


Folkehelseinstituttet slår fast at vi får for lite søvn. Vi sover for lite. Vi stresser for mye. Det vises på huden. Spesielt i øyeområdet blir dette synlig. Dette området har færre støttefibre, færre lipider, huden er betydelig tynnere enn i resten av ansiktet. Tretthetstegn vises tydeligere. Som fine linjer, som poser og som mørke ringer. Slett ikke kult, slett ikke gøy. Øyepartiet er så viktig for oss, representerer så mye vakkert, vi sminker det og steller det fordi det virkelig kan fremheve oss.


Det er derfor Optim-Eyes øyekrem selges hvert tiende sekund. Fordi den hjelper nettopp med å motvirke posene, de mørke ringene, de fine linjene. Og det synes, den gir resultat.

Og nå har den blitt enda bedre! Fordi ny forskning har vist at vi har et protein som ikke er helt våkent når vi står opp. Ved hjelp av nye peptider vekker vi dette proteinet, skrur på bryteren, gir proteinet energi. Slik at vi umiddelbart ser våkne ut! Resultat vises allerede etter tre dagers bruk.

Alle jenter så vel som gutter elsker konsistensen på Optim-Eyes. Elsker påføringsmekanismen med pumpe, og alle elsker selvsagt at resultatet er så synlig, så raskt.


OPTIM-EYES REFRESH

Et tilleggsprodukt har også kommet på markedet. Enda mer revolusjonerende! Optim-Eyes Refresh. I en stick, til å ta med overalt. En umiddelbar kjølende effekt, gir et umiddelbart resultat. Den virker som en øyenmaske, men fungerer så mye enklere. Den kan påføres når som helst, om morgenen, på kontoret, før en spesiell anledning, eller bare når som helst i løpet av dagen når en føler seg sliten. Et must-have. Så enkelt, så revolusjonerende, med øyeblikkelig resultat på tretthetstegn som poser, mørke ringer og fine linjer. Sticken gir en forfriskende isbit-effekt man bare digger!
Så om det ikke er så lett med den ekstra timen søvn, om det ikke er så lett å stresse ned, så er det godt at det ikke må synes i det vakre og viktige øyepartiet. Øye revolusjonen har kommet: Filorga Optim-Eyes, øyekrem og stick!

bottom of page