top of page

Nytt år – ny duft?

Skrevet av Andrea, salgskoordinator Cocopanda.se og Cocopanda.dkCredit: @mariecha84

Er du klar for en ny parfyme men litt usikker på hvilken du skal velge? Da er du ikke alene. Det er litt vanskelig å velge den perfekte duften med så mange dufter på markedet! Et lite tips er å spørre deg selv når du skal bruke duften: skal du ha en duft til fest eller til hverdags, sommer eller vinter? Velg gjerne en tyngre duft på vinteren og til fest og en litt lettere, mer fruktig på sommeren

(dette er faktisk for at alt lukter mer om sommeren) men følg ikke dette slavisk – det er du som skal trives med din parfyme. Husk også at du har en naturlig duft, så selvom en duft er god på en venninne så er det ikke helt sikkert at den funker like godt på deg.

Hvis du ønsker en typisk helårs duft så er et lite tips å velge dufter som inneholder vanilje og patchouli.


For å gjøre dette litt enklere for deg så har vi samlet 9 duft favoritter slik at du kan finne en ny favoritt ❤Her finner du alle våre dufter


Black Opium – YslMange etterspør en duft som holder lenge og det gjør virkelig Black Opium, denne duften er manges favoritt på blivakker.no kontoret og det er ikke rart, da dette er en herlig duft.

Black Opium er en duft med dybde, den dufter av vanilje, kaffebønner og sjasmin. Black Opium kommer og som body lotion og body & hair oil så et lite tips er å bruke en body lotion i samme duft som din parfume så holder duften lenger og det blir litt samme funksjon som en primer før foundation.


Se alle varianter herBright Crystal AbsoluVersace Bright Crystal Absolu er en ny og sterkere versjon av bestselgeren Bright Crystal. Duften er sterkere og er mer intens og varer lenge, men fortsatt en frisk å søt duft som passer godt til hverdagsbruk.

En frisk blomsterduft med bl.a bringebær, granateple og magnolia. Dette er min personlige favoritt som jeg bruker til hverdags,den har en frisk duft med hint av bringebær. Funker like fint på sommeren som om vinteren❤


Se alle varianter her


Si - GIORGIO ARMANISi er laget for den moderne kvinnen som er sterk, men feminin, sofistikert, men karismatisk. Si er en frisk duft med kombinasjonen av solbær, freesia og rose gjør duften unik og elegant.

Duften kommer i både eau de parfum og en lettere eau de toilette.


Se alle varianter her


The Scent For Her – Hugo BossThe Scent for her er en forførende duft til kvinner, og den havnet kjapt på topplisten over bestselgende dufter. Duften er frisk og litt søt og har noter av honning, fersken og mørk sjokolade.

Se alle varianter her


La Vie Est Belle – LancomeDenne herlige duft er en hyllest til livet og La Vie est Belle betyr "livet er vakkert "på fransk! Duftens hjertenote er basert på den dyrebare irisen, mens innslag av vanilje, pære og tonkabønner gir en frisk twist.

Den er også tilsatt arabisk sjasmin og tunisisk appelsinblomst for å løfte frem blomsternotene.


Se alle varianter her


Chloé SignatureLiker du klassiske rosedufter så er Chloe Signature noe for deg. Den lette, flørtende toppnoten av nydelige blomster, glir over i rosens rikere og mer sensuelle noter. Rosen etterfølges av Magnolia og Liljekonvall, samt et diskret hint av varm amber og elegant Sedertre.

Signature finnes både i eau de parfum og eau de toilette.


Se alle varianter her


Girls Can Do Anything - ZADIG & VOLTAIREIkke bare har denne duften et kult navn men dette er en duft for den frie, lekne og selvsikre kvinnen. Det er en flørtende og feminin duft med en overraskende twist av ambergris, tonkabønner, appelsinblomst og med bunntoner av vanilje og musk.


Se alle varianter her


Flowerbomb – Victor & RolfFlowerbomb er et hav av blomster: Rose, Sambac Jasmine, Cattleya Orchid, India Osmanthus.

En forførende og lidenskapelig duft. Dufter søtt og godt men likevel sofistikert med hint av vanilje.


Se alle varianter her


Lady Million Eau De Parfum - PACO RABANNELady Million er en ultrafeminin, søt og glamorøs duft med noter av mandarin, kardemomme og tonkabønner. Duften kommer fra det franske motehuset Paco Rabanne og har blitt en bestselger både hos oss i blivakker.no, både herreduften og dameduften.

Lady Million kommer i tre varianter for dame: Lady Million, Lady Million Lady og Lady million Prive så her kan du absolutt finne en ny favoritt!


Se alle varianter her


Håper at du finner din favoritt<3

- Andrea

bottom of page