top of page

Nyheter fra Clarins- 3 herlige peelingkremer<3

Skrevet av Andrea, salgskoordinator Cocopanda.se og Cocopanda.dk


( Repost clarinsofficial )

Når Clarins var på besøk hos oss i sommer så presenterte de tre fantastiske peeling produkter og nå har vi endelig fått dem inn i butikken. Perfekt timing nå etter sommeren da huden mister sommerfargen og gløden .

Jeg har prøvd alle 3 og elsker alle sammen ❤

Selv har jeg alle tre, men jeg skal fortelle litt om forskjellen på dem, slik at du kan finne den som passer deg best:)


( Repost clarinsofficial )

Comfort Face Scrub 💛 har en olje formel som forandres til en melkekonsistens i kontakt med vann. Ved hjelp av mikrokrystaller av sukker vil den skånsomt fjerne døde hudceller uten at huden føles tørr og stram etterpå.

Comfort Scrub kan også brukes som en leppeskrubb, da den skånsomt fjerner tørre partier på leppene. Med næring fra ingrediensen mangosmør vil selv den tørreste huden bli eksfoliert og etterlatt myk og komfortabel. Denne er helt perfekt til deg som har tørr hud eller tørre lepper, genial 2i1 produkt 💛


Pure Face Scrub 💚 er utviklet spesielt for kombinert og fet hud som har en tendens til å få små urenheter, store porer og uønsket glans. Etter bruk vil huden føles ren, matt og porene er mindre

Perlene i Pure Scrub er laget av lava, og de vil skånsomt fjerne døde hudceller og renser dypt i porene for å etterlate huden jevn og frisk.

Ved hjelp av ingrediensen Alperose, vil skrubben redusere talgproduksjonen i huden slik at uønsket skinn ikke vil forekomme.

Denne er min absolutte favoritt da jeg sliter med store porer og mye shine i huden 💚Fresh Face Scrub 💙 - er en herlig ansiktsskrubb som gir en eksplosjon av friskhet. Fresh Scrub fjerner urenheter og døde hudceller ved hjelp av naturlige perler laget av tre-cellulose i to forskjellige størrelser. De store perlene eksfolierer huden, mens de små perlene forfiner hudens tekstur. Passer for deg som ønsker glow i huden din ✨


Gul 💛 = Passer til normal & tørr hudtype samt som leppescrub

Grønn 💚 = Passer til kombinert & fet hudtype

Blå 💙 = Passer til tørr & normal hudtype


( Repost clarinsofficial )


Hvordan skal man bruke peeling?

Brukes 1–2 ganger i uken morgen eller kveld på grundig renset og fuktig ansikt og hals. Varm litt skrubb i hendene, og masser huden skånsomt uten å gni eller trykke. Unngå området rundt øynene. Skyll med varmt vann, og avslutt med toning lotion, serum og ansiktskrem.


( Repost clarinsofficial )


Sjekk alle produktene fra Clarins


- Andrea


bottom of page