top of page

NYHETEN 1 MILLION PARFUM FRA PACO RABANNE ⭐

Lysets arkitektHan revolusjonerte moten. Minikjoler, metallplater montert som klesplagg på modellene, gull, fluoriserende lær, nye former, nye materialer.

Paco Rabanne er utdannet arkitekt. Preget av sin tid, inspirert av kunstnere som Picasso, Calder og Dali er hans kreasjoner moderne og fremtidsrettet. Kjolene har arkitektoniske snitt, metall blir brukt, bevegelsen av metallet reflekterer lyset – lysets arkitekt.

Han revolusjonerte også duftverdenen. Hans første duft calandre ble umulig å kategorisere. Provoserende, pulserende, duften av metall, lær, virilitet og modernitet.


-En ny era, en ny tid.

Lanseringen av 1 million tok markedet med storm. 1 million solgte bokstavelig talt millioner av gullbarrer. Nok en gang gull, nok en gang i tråd med hans motto «våg å være annerledes»

En duft fylt av fantasier, en duft av penger, velstand, makt, det uimotståelige. En blockbuster er lansert!Lysets arkitekt ble han kalt, så passende når han nå lanserer sin nye million duft: 1 million Parfum.

Dekorert med en strålende sol. Stjernen over stjerner. Det er som om ingredienser lær, blomster, amber, tre og salt bader i sollys. Det er varmt, sensuelt, friskt, salt og virilt – alt på en gang. Like god på kvinner som på menn. En ren parfyme. En parfyme som gull, som en sol, som en stjerne.

En ny era, en ny tid. Tid for 1 million parfum fra Paco Rabanne

bottom of page